Diskuze

OBRAZEM: Jak se po zisku korunky krásy změnily vítězky České Miss

Soutěž krásy Česká Miss byla založena v srpnu 2004 a o šest let později se sloučila s Miss ČR. Za uplynulých devět ročníků změnila život mnoha dívkám, a to nejen vítězkám, ale i finalistkám. Mnohé z nich se vydaly na dráhu modelingu, moderování, herectví. Podívejte se, jak nyní vypadají vítězky předešlých ročníků.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BB

B81o64b17o 65B81o87b91a13k

2. 12. 2013 2:31

Keď tak na nich pozerám tak ani jedna sa mi nepáči. Podľa čoho vyberali rozhodcovia???

0 0
možnosti
PN

plácání prázdné slámy. Když i po letech považují z největší úspěch "osamostatnění se", tak to je opravdu na pováženou. Jejich problémy bych chtěl mít.

0 0
možnosti
VK

nechci vypadat jako skarohlid a stoura ale zajimala by me jedna vec - vsechny se hlasi k charite ve chvili, kdy koukaji po korunce, v hrud se biji a oci se jim mzi slzama, kdyz hovori a pomoci tem chudackum nebohym detickam opustenym - a kdyz tak ctu ty prispevky pod fotkama, mockrat jsem slova jako 'pomoc', 'charita', dobrocinnost' nenapocitala...;-)

jinak je pardni videt jak postava nepostava, anketu s prehledem vyhrava ta, ktera je, relativne k ostatnim 9, temer 'ne-missi'. A druha je Lutovska, ta se mi taky vzdycky libila.

0 0
možnosti
AN

A48n76d25r28e45a 12N35o38v65a

30. 11. 2013 16:45

dyt gabina ma krom tvare i hezkou postavu, ne? (kdyz zustanu jen u "vizualnich" kvalit)

0 1
možnosti
JS

tak az na par vyjimek jsem pochopila, kdo sponzoruje vsechny ty soukrome vysoke skoly v praze :-P

jinak nevim cim to je, ale devcata z puvodni miss mi prisla vice sympaticka nez z ceske miss :-/ takze pro me nejvice sympaticka je stale monika zidkova :-)

3 0
možnosti