Módní policie na iDNES.cz!

Módní policie na iDNES.cz!

Vilma Cibulková: herečka roku i módní hříšnice

  • 4
Tentokrát jsme si posvítili na módní kreace divadelních cen Thálie. Jak se můžete přesvědčit, herecké schopnosti nemusí jít ruku v ruce s módním citem.
Případ první:

Miss Jana Doležalová(Po rozkliknutí získáte větší formát snímku)

Valérie Zawadská se na divadelních cenách Thálie představila jako elegantní dáma, která drží krok s módou. Černý kalhotový kostým má trvanlivou hodnotu a jako alternativu večerní róby ho poprvé použil Yves Saint Laurent před více než čtyřiceti lety. Aby přidala něco aktuálního, doplnila jej Valérie krásnými jehlami s leopardím vzorem, přesně v duchu letošních trendů. Doufejme, že Ester Ládová teď dává velký pozor.


Případ druhý:

Televizní moderátorka Klára Doležalová(Po rozkliknutí získáte větší formát snímku)

Herečka Eva Čížovská se na Tháliích v krajkovo-saténových šatech nádherné barvy a zajímavého střihu odvázala trošku víc. Eva ví, co jí sluší a jako správná chytrá horákyně zvolila na bezchybný vršek obepínající satén a štíhlé nohy nechala vyniknout pod dráždivou krajkovou sukní. Přičteme-li ještě výraz dračice, jde o vražednou kombinaci!


Případ třetí:

Kateřina Kornová se synem Filipem (Po rozkliknutí získáte větší formát snímku)

Herečka Vilma Cibulková sice vyhrála divadelní cenu Thálie, ale svým "modelem" leckoho zaskočila. Modro-bílé šaty s černými krajkovými ramínky daly vyniknout Vilminým horolezeckým pažím a herečka tak každého přesvědčila o své záviděníhodné fyzičce. Nařasená sukně ovšem vypadala trošku hadrovitě a rozum zůstává stát nad Vilminým účesem ala "chudá děvečka, co ke štěstí přišla". Jako omluvu bych možná brala, kdyby si vytížená herečka odskočila převzít cenu přímo z Mrštíkovy Maryši.

KOMU TO NEJVÍC SLUŠÍ?
HLASUJTE ZDE!