Modelka Zdenka Nováková | foto: archiv Z.Novákové

Nováková sází na míry 88-60-90

  • 7
Další česká kráska se pokusí udělat naší zemi dobré jméno ve světě. Dvaadvacetiletá modelka Zdenka Nováková se v Číně zúčastní mezinárodní soutěže krásy Beauty of the World 2007. Získat může kromě prestižního ocenění i vysoký finanční obnos.

Po získání titulu dívka totiž reprezentuje Beauty of the World na mezinárodní úrovni, za což ji čeká právě tučná odměna. Vítězce soutěže bude jinak zapůjčen byt v Číně, který může používat rok a půl. Konkurence čeká naši krásku velká - soutěže se zúčastní dívky z padesáti šesti zemí světa. Upoutat se bude snažit nejen svými půvaby a mírami 88-60-90, ale také oblečením. S sebou má troje šaty od své dvorní návrhářky Jarmily Vondrákové.

Nováková, která se modelingu věnuje sedm let, pracuje především pro zahraničí, za svůj největší úspěch považuje reklamu pro Cerrutti -Sí, kterou točila v Miláně a celoasijské focení kampaně na Fuji film, se do soutěže přihlásila na základě fotografií. Na soutěž odlétá již v pátek a V Číně stráví celý měsíc. Během něj navštíví spolu se svými spolubojovnicemi o prestižní titul v rámci připraveného programu pamětihodnosti osmi různých čínských měst a věnovat se bude i charitě.