Taťána Kuchařová

Taťána Kuchařová | foto:  Petr Topič, MAFRA

Kuchařová zvyšuje náskok před konkurencí, promluví na konferenci vůdců

  • 83
Taťána Kuchařová není pro svět jen jméno jediné Miss World z České republiky, ale rovněž obchodní značka. To je také důvod, proč čtyřiadvacetiletou krásku pozvali na konferenci mladých lídrů do Finska. Kuchařová v téměř hodinovém proslovu řekne, jak se stala slavnou.

Na Světové konferenci mladých vůdčích osobností a podnikatelů se každoročně prezentují myšlenky i vize světových byznysmenů, intelektuálů, laureátů Nobelovy ceny i bývalých prezidentů.

Kuchařová letos zastoupí kategorii ženských vůdčích osobností, čímž dostane prostor, aby celý svět seznámila s cestou, jež vedla k jejímu mezinárodnímu úspěchu.

Taťána Kuchařová promluví o své kariéře na konferenci mladých lídrů.

"Čeká mě padesátiminutový proslov, ve kterém představím svou osobní kariéru a její vývoj, byznys v podobě brandingu mé značky i osobní filantropické práce ve vedení mé nadace Krása pomoci. Samozřejmě se dostane i na reprezentaci Česka v mezinárodním měřítku. Vše souvisí se vším," řekla iDNES.cz Taťána Kuchařová, která je na pozvání na konferenci náležitě hrdá.

"Fakt, že moje činy a můj profesní vývoj oslovily organizátory konference a považují je za inspiraci pro ostatní, je pro mě neskonalá satisfakce za veškerou práci a úsilí, kterou do svých aktivit vkládám," dodala česká kráska.

Taťána Kuchařová

Světová konference mladých vůdčích osobností a podnikatelů proběhne v září v Tampere, kde se sejde několik stovek vybraných účastníků z celého světa z nejrůznějších oblastí obchodu a podnikání. Součástí programu je rovněž zahajovací ceremonie, které se zúčastní také bývalí prezidenti Peru, Mexika a Uruguaye.

V pohotovosti je tak i tým kolem Taťány Kuchařové, především módní návrhářka Ivana Mentlová, jež vyzbrojí Miss World z roku 2006 neodolatelnou róbou. "Na Ivanu se můžu vždycky spolehnout. Letos mě obléká pro několik kampaní v zahraničí i na letošní filmový festival v Cannes," uzavřela Taťána Kuchařová.