Miss ČR Jana Doleželová pro kalendář Jakuba Ludvíka | foto: Jakub Ludvík

Miss Jana Doleželová ujíždí na erotickém prádle

  • 8
Miss ČR 2004 a zároveň doktorka farmacie Jana Doleželová si přítele Richarda zatím brát nechce. Ujíždí na erotickém prádle, ale bez sexuálních pomůcek se obejde.

Jana říká, že čím déle jsou s Richardem spolu, tím je jejich vztah po všech stránkách harmoničtější. Pětadvacetiletá Doleželová dokonce sebevědomě prohlásila: "Já se bez erotických pomůcek obejdu. Já mám svého Richarda a tyto věci mě nemusejí zajímat."

Co však půvabná modelka přiznala, je její vášeň pro pěkné prádlo. Podle ní má být vždy sladěné s oblečením. Jana se už jako manekýna přesvědčila o tom, že dobře volené prádlo může výrazně pozvednout nejen večerní toaletu, ale i sportovní oblečení, které si přes ně obleče. Perfektní značkové prádlo ráda předvádí na přehlídkovém mole a nijak se přitom nestydí.

Nahá nespím
Argument, že prádlo není po většinu dne vlastně vidět, půvabná kráska zásadně odmítá. A i když je v místnosti horko, raději než nahá prý spí v lehoučké noční košilce. "Připadá mi to i více přitažlivé. Někdy platí, že když se ukáže méně, je to ve skutečnosti více. Vzbudíte totiž větší zájem," radí půvabná Jana Doleželová.