Boris Johnson a jeho dcera Lara Johnson-Wheelerová (Londýn, 3. května 2012)

Boris Johnson a jeho dcera Lara Johnson-Wheelerová (Londýn, 3. května 2012) | foto: Profimedia.cz

Dcera Borise Johnsona v roli modelky. Křivky jsou zase in, míní

  • 120
Dcera britského premiéra Borise Johnsona Lara Weehler-Johnsonová (28) si vyzkoušela práci modelky. Pro módní magazín nafotila snímky, kde nechala vyniknout své ženské křivky. Zvýraznilo je stahovací spodní prádlo, které si novinářka a moderátorka nemůže vynachválit.

„Vypadá to, že postava ve tvaru přesýpacích hodiny je opět v módě,“ řekla Lara Weehler-Johnsonová pro časopis Tatler s tím, že i díky celebritám jako je Kim Kardashianová je nyní více žen spokojeno se svým tělem.

Na focení měla stahovací prádlo, které zvýrazní ty správné partie a podle premiérovy dcery i ženy kypřejších tvarů můžou mít díky tomu hezkou vytvarovanou postavu.

„Toto oblečení nespraví to, co se vám na vašem těle nemusí líbit. Když je ovšem dobře navrženo, vylepší vaši postavu, nebo se přiblíží k figuře, která je nyní v oblibě,“ řekla.

Lara Johnson-Wheelerová je nejstarší ze čtyř dětí Borise Johnsona s jeho druhou ženou, právničkou Marinou Wheelerou. Manželé se vzali v roce 1993 a po 25 letech se rozvedli.

Britský premiér Boris Johnson se při tajném obřadu potřetí oženil

V roce 2010 se Johnsonovi narodil nemanželský potomek, kterého zplodil s uměleckou poradkyní Helen Macintyreovou.

S třetí manželkou Carrie Symondsovou, kterou si vzal letos v květnu, má premiér ještě syna.

Johnsonovou první manželkou byla Allegra Mostyn-Owenová, dcera uměleckého historika Williama Mostyn-Owena a italské spisovatelky Gaiy Servadio. Vzali se v roce 1987 a manželství skončilo po šesti letech.