Doleželová potvrdila, že vztah s Janečkem kvůli další ženě ukončila

  • 245
Trpké rozčarování čekalo letos na Janu Doleželovou ve Špindlerově Mlýně. Lékárnice a Miss České republiky se tam vydala s novým přítelem, miliardářem Karlem Janečkem. Jejich vztah utrpěl velkou újmu poté, kdy sám přiznal několikaletý vztah s další ženou.

Jana Doleželová si své soukromí většinou střeží, ale kvůli nepříjemnému odhalení na zimní dovolené se rozhodla uvést věci na pravou míru. Potvrdila, že se s Janečkem rozešla.

"Ve světě modelingu jsem zažila různé situace a nikoho nesoudím, každopádně můj názor na partnerský život je diametrálně odlišný od Karlova liberálního přístupu. Neumím si představit zůstat ve vztahu, ve kterém je několik žen a tuto konstelaci tolerovat. Ctím partnerskou loajalitu a důvěru natolik, že jsem z tohoto důvodu partnerský vztah okamžitě ukončila," řekla Doleželová, která Janečka vystěhovala z apartmánu.

S miliardářem se lékárnice zná více než rok. Jejich přátelský vztah dal ke konci tohoto roku průchod vzájemným sympatiím, mezi přáteli přeskočila i pomyslná jiskra a vztah se posunul  do jiné roviny (více zde). Protože bývalá královna krásy podle vlastních slov ctí rodinu, ujistila se předem, že Janeček není ženatý.

Při rozhovoru pro VIP zprávy se ovšem modelka dočkala velmi nepříjemného překvapení, že její dnes již bývalý přítel strávil vánoční svátky ve společnosti své letité známosti.

Z důvodu pracovních, sportovních i přátelských zůstává Jana Doleželová až do začátku nového roku ve Špindlerově Mlýně. 

Podívejte se, jak se Jana Doleželová dozvěděla o Janečkově Markétě:

31. prosince 2013