Bar Refaeli

Bar Refaeli | foto: Profimedia.cz

Bar Refaeli trumfuje, přebrala zakázku sokyni Bündchenové

  • 9
Když se izraelská modelka Bar Refaeli objevila na scéně, média ji okamžitě začala přezdívat nová Gisele Bündchenová. A to nejen proto, že začala chodit s bývalým přítelem Bündchenové, hercem Leonardem DiCapriem.

Jakmile čtyřiadvacetiletá modelka nahradila v roce 2005 Bündchenovou po DiCapriově boku, začala jí šlapat na paty i profesně. Stala se jednou z modelek stáje značky Victoria´s Secret, pro kterou pracovala i Gisele. Když však firma vyrábějící luxusní spodní prádlo přibrala do svých řad Refaeli, Bündchenová po pěti letech od značky odešla. Devětadvacetiletá topmodelka údajně také odmítá všechny přehlídky, kde by se s Refaeli musela setkat na jednom molu.

Gisele Bundchenová

Gisele Bundchenová

Nyní se blonďaté krásce podařilo získat exkluzivní nabídku od značky Rampage, jejíž tváří byla až doteď právě Gisele Bündchenová. Na nových fotografiích Refaeli pózuje v sexy spodním prádle odhalujícím plný dekolt se svůdným výrazem na posteli, přičemž odhaluje i dlouhé štíhlé nohy. - čtěte Přítelkyně DiCapria pózovala nahá, na těle měla napsaný román

Bar Refaeli v novém čísle časopisu Sports Illustrated

"Kolekce Rampage je pohodlná a modely jsou velmi ženské. Vždy perfektně sedí a zvýrazňují křivky ženského těla - já ty křivky mám a cítím se v tom skvěle!" vychvalovala Refaeli kolekci, kterou nafotila. Spolupráci s ní si pochvalovalo i vedení firmy. "Hledali jsme novou čerstvou tvář, která by následovala jarní kolekci s Gisele Bundchenovou, a jakmile jsme se setkali s Bar, okamžitě jsme si ji zamilovali. Bar je sladká, mladá, sexy a nádherná, přesně jako zákaznice značky Rampage," uvedl marketingový ředitel Dari Marder.

Leonardo DiCaprio a Bar Refaeli

I přesto, že se modelce na pracovním poli daří, její milostný život pokulhává. Minulý měsíc se totiž s DiCapriem už poněkolikáté rozešla. "Chtěla ve vztahu postupovat rychleji než on, chtěla, aby se k sobě nastěhovali, tak to Leo ukončil," uvedl pro server People.com zdroj z modelčina blízkého okolí.