Miss USA 2008 Crystle Stewartová | foto: Reuters

Američané mají novou Miss, je sexy a chytrá

  • 65
Nejkrásnější dívku letošního roku už mají i v Americe. Novou Miss se stala šestadvacetiletá černoška Crystle Stewartová, která pochází z Texasu.

Letošní nejkrásnější Američanka je jednou z mála černošek, které se pyšní nejvyšším titulem. Její korunovaci emotivně prožívali i diváci v hledišti, kteří byli rozhodnutím poroty očividně nadšeni. Zástupci soutěže uvedli, že jde o nový typ královny krásy, která "není krásna jen zevnějškem". Nová Miss USA má totiž vystudovanou univerzitu, podniká a navíc vyučuje na střední škole.

Crystle Stewartová sama řekla, že jejím cílem je pomáhat mladým ženám prosadit se ve společnosti. "Chci lidem pomáhat, povzbuzovat je, aby měli svoje sny a šli si za svým. Protože i já jsem dosáhla svého snu," vysvětlila.

Soutěž krásy, ve které tentokrát zasedla i exmanžela Paula McCartneyho Heather Millsová, plavkyně Amanda Beardová či herec Rob Schneider, se skládala z několika disciplín. Padesát dívek z celé země se představilo v plavkách i večerních šatech. Novopečená Miss v obou částech excelovala a předvedla opravdu dokonalé křivky. Za postavu v plavkách si dokonce vysoutěžila další titul Swimsuit Award.

Líbí se vám Miss USA?

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 sobota 26. dubna 2008. Anketa je uzavřena.

ano
ano 789

ne
ne 502