Diskuze

Bezletová zóna, letecký most nebo drony? Co poslat Kyjevu a nerozběsnit Putina

S každodenními záběry brutálních útoků ruských okupačních sil na ukrajinské obyvatelstvo sílí tlak na západní země, aby našly způsob, jak pomoci Ukrajincům se bránit. Mluví se o dodávkách stíhaček, protivzdušných systémů nebo bezletové zóně. Jak ale vojensky Ukrajině pomoci a nerozběsnit přitom Vladimira Putina tak, aby nerozšířil válku do dalších zemí?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

To ještě nikdo nepochopil, že Putin si stejně nějaký důvod k "rozběsnění" najde, až ho bude potřebovat, i když mu ho nedáme?

0 0
možnosti
PN

Stále se budeme bát! Rusovi neutečeme! Vyhrožuje raketami již od Kubánské krize (1961) a stále to pokračuje!

Pokud je nezastavíme, neporazíme, nedonutíme platit relaxace, tak klid nikdy nebude! Uvažování o "patovém" řešení je strkání hlavy do písku!

0 0
možnosti
JJ

Pošleme jim na VĚKY naši vládu !!

0 0
možnosti
MF

Nerozběsnit putlera???!!! On se ho ještě někdo bojí?

0 0
možnosti
JJ

Jestli chcete válčit, laskavě vyražte směr Ukrajina ! Naši zemi, naše občany do války netahejte....Kecat to je věc jedna a opravdová válka věc druhá!

0 0
možnosti

"Co poslat Kyjevu a nerozběsnit Putina". Ano, to je zásadní otázka. Bohužel, dokud si lídři NATO neuvědomí, že klást si v této době takovouto otázku je špatně, neudělají vůbec nic a část obětí na životech na Ukrajině půjde na jejich (a vlastně naše) triko.

2 0
možnosti
JJ

J18i43ř66í 59J48í43l46e90k

16. 3. 2022 10:32

smrtící zbraně měl dodat už Obama, prováhal a způsobil vznik dvou odštěpeneckých území a předpolí pro agresi

1 0
možnosti

To se nam zase seslo hrdinych bojovniku od klavesnice kteri si predstavuji valku jako Hurvinek. Treti svetove se neboji a jaderneho konfliktu uz vubec ne. Vubec jim nedochazi co tu hrozi.

1 8
možnosti
JJ

Ti ubožáci nevědí co je válka...Ono psát na idnes nebo fcb .... Klidně můžou vyrazit na Ukrajinu..To ale neudělají, protože umí jen hloupě psát...

1 0
možnosti
ZB

Všechno. A Rusáky klidně rozběsnit. Nevěřím, že se chtějí nechat vymazat z povrchu zemského.

Hlavně bych vyhlásil odměnu za jeho dodání do Haagu a klidně i za jeho generály v hodnotách kolem miliardy dolarů. Vyplatí se to.

8 1
možnosti
Foto

Jak, "nerozběsnit Putina"?!? Že ten trpajzlík rozběsnil pomalu celý svět, to se nepočítá? NATO a Západ se chová jako VB a Francie v roce 1938. Když bylo možné zastavit Hitlera ještě včas (sice bojem a se ztrátami, ale podstatně menšími, než jaké následovaly), hledali diplomatická řešení. Tady je to stejné - s hajzlíkem, který zásadně nedodržuje sliby ani podepsané závazky (viz Budapešťský protokol), je třeba jednat rázně a nesmlouvavě. Ano, třeba to bouchne a bude to bolet, ale méně, než když budeme stále čekat, až ten zm*d zase zesílí a půjde dál.[UA]

7 0
možnosti
JJ

J21i61ř28í 65J84í81l53e54k

16. 3. 2022 10:33

NATO se chová, tak jak má, jak má v zakládací listině. Státy se nechovají tak, jak mají

0 0
možnosti
Foto

Drony, Patrioty, samohybné delá a húfnice.

3 0
možnosti