Diskuze

Armádní nákupy zdržuje špinavý konkurenční boj, říká bývalý šéf vyzbrojování

Kvůli odkládanému a nakonec zrušenému nákupu izraelských radarů MADR pro armádu ho několikrát prošetřovala policie. Pokaždé vyšel s čistým štítem, přesto ministerstvo obrany opustil. „Vnitřně mě hluboce uráželo, že jsem měl být v očích některých člověk, který by si vzal peníze za poškození českých zájmů a porušení zákonů,“ říká Daniel Koštoval.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

Pochopil jsem, že značná část podnětů byla anonymních. Obecně mám silný dojem, že jde o nástroj špinavého konkurenčního boje.

Pokud to tomu tak opravdu je, tak proč nejsou ti "podávači" podnětů stíháni za narušení obranyschopnosti státu? Nebo jim to má projít?

0 0
možnosti
Foto

Vrtulníky. Předražený šrot na konci své životnosti. Za ty peníze by byl dvojnásobek nových ruských prověřených a u nás vyzkoušených vrtulníku.

0 0
možnosti
LJ

Mobilní radary pro českou armádu?

--citace -podnět na Vojenskou policie absolutně zbytečný a vlastně nadělal spoustu škody včetně oddálení rozvoje obranných schopností armády v oblasti protivzdušné obrany..

Uprostřed Evropy okolo kolem dokola, náčelníku, máme přátele a soudruhy v NATO! Včetně Turka Mosulmanského, který se nebojí a vůdce Německa a Francie.

Proti komu budeš Armádo ČR bránit vzdušný prostor Čech a Moravy?

Proti afghánským mudžahedinům na hranicích s Rakouskem a proti Skripalům na hranicích s Polskem a Čaputovskem?

Docela určitě ta obrana za miliardy poletí zase do světa na demokratické mise šířící lásku a pravdu. Proto mají šiřitelé rozmazané obličeje a předávání medailí hrdinům je přísně neveřejné.

0 0
možnosti
DT

Obyčejný špinavÿ konkurenční boj! Styďte se, Majere!

1 0
možnosti
OT

O34n28d93r88a 77T68o78m28í11k

15. 10. 2019 12:15

...eréč piklóš neméči, huňár scépeň kámoš...

0 0
možnosti
PD

P23e64t66r 19D32v27o62ř75á22k

14. 10. 2019 18:29

Ani jsem nezaregistroval, že byl zrušen nákup radarů. Informaci, na základě které Šlechtová iniciovala vyšetřování, se nedozvíme z důvodu utajení. Armáda má neskutečný problém dotáhnout nákupy techniky. Snad dotáhnou do konce aspoň vrtulníky.

0 0
možnosti
PB

Nákupy armády brzdí něco úplně jiného. Kolik z těch „odborníků" má vojenské vzdělání a výcvik? Kolik z nich umí obsluhovat jinou techniku než mobil, kalkulačku a win10 ?

2 3
možnosti