Diskuze

Pošta kupuje část PNS, chce jen doručování zásilek a předplaceného tisku

Česká pošta kupuje část největšího distributora tisku a zároveň největšího alternativního poštovního operátora, První novinové společnosti (PNS). Pošta má zájem jen o tu část firmy, která se zabývá doručováním zásilek a předplaceného tisku. O distribuci novin a dalšího zboží do trafik se nezajímá.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Koukám že další společnost půjde do krachu a rozkladu.

0 0
možnosti
MU
JP

J63a52n 87P37u64l35e60c

18. 10. 2021 12:24

Tak stát vedený Agrofertem kupuje za peníze nás všech část firmy od Agrofertu a Idnes, vlastněná Agrofertem, tento tunel neváhává bez komentáře, i když snad každému je jasné, že je to další zlodějna vašeho nemajitele.

1 0
možnosti
Foto

P63e41t87r 11D12o43u90p61a22l

18. 10. 2021 12:21

Ztrátová firma kupuje ztrátovou firmu.

A Stropnický bude stále hudrovat, že privatizace by byla špatná...

0 0
možnosti
MD

Státní podnik jen tak kupuje komerční subjekty? To by mu mělo ministerstvo značně pokrátit dotace. Česká pošta je veřejná služba a má hlavně doručovat úřední dopisy a to do ruky, telefonovat, když jim doma někdo neotevře, po domluvě doručit za pár hodin znovu a ne házet do schránek papírek adresát nezastižen a obcházet to dvakrát do týdne místo denní pochůzky.

3 0
možnosti
MU

Ceska posta je statni podnik, zamereny na prodej losu. ;-D;-O

0 0
možnosti
TN

To je slušný tunel.

3 0
možnosti
MH

Já bych uvítal, kdyby ČP začala pořádně pracovat na službě, kterou nabízí a to doručování zásilek a ne házení lístečků do schránek, přestože jsme byli doma.

3 0
možnosti
JB

Nám zase doručovatelka České pošty strká i drahé, předplacené časopisy do roury na letáky. Dokonce je schopná zrolovat do roury i kalendáře s pevnými deskami, a občasně zasílané publikace, které mají rovněž pevné desky. Takže máme knížky ve formě okapu. Občas si říkám, ti lidé snad nemají mozek, nebo jsou prostě absolutně líní si vyběhnout ještě pár kroků, a dát tyto zásilky do normální, velké schránky na brance.

1 0
možnosti