První knihu z edice FRESH pokřtí Prima 12. listopadu v Paláci knih Luxor. „Uvedením této prvotní knižní publikace rozšiřujeme aktivity značky Prima FRESH v offline prostoru," uvádí marketingový ředitel FTV Prima Aleš Pýcha a dodává: „Kuchařka vznikla pod vedením Kláry Michalové, která je šéfredaktorkou webu a magazínu Prima FRESH.“
FRESH TASTE je pak nápřah magazínu do reálného světa. Jan Kvasnička, šéfkuchař dejvické restaurace Avantgarde, připraví deset specialit, z nichž si návštěvník restaurace může sestavit degustační menu o třech až sedmi chodech. Neděle pak bude zasvěcena projektu FRESH TABLE ve formě rodinného brunche.
První aktivitou skupiny Prima pod hlavičkou Prima FRESH byl internetový portál fresh.iprima.cz, kde si čtenáři mohou vyhledat recepty na pokrmy pro každou příležitost. Dalším krokem byl magazín Prima FRESH o dobrém jídle, který vyšel doposud celkem čtyřikrát. Další vánoční číslo magazínu se na stáncích objeví 18. listopadu. Pod značku FRESH v letošním roce přibyl i Prima FRESH Festival, který za účasti známých osobností proběhl v Praze, Plzni a Pardubicích.