ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Shutterstock

Exkluzivní odhalení, analýzy i rozhovory. Odemkněte si iDNES.cz na celé léto

Bohatý svět iDNES Premium přináší mnoho poutavého čtení pro předplatitele, kteří hledají exkluzivní zpravodajský a publicistický obsah. V posledních týdnech se jako první dozvěděli o rozsáhlých podvodech na Ředitelství silnic a dálnic, o nebezpečné sektě anebo mohli nahlédnout za oponu války na Ukrajině. Takovým čtenářem můžete být nyní i vy, a to zcela zdarma na tři měsíce. Využijte jedinečné šance a zaregistrujte se.

V minulých měsících v domácím dění nejvíce rezonovala kauza rozsáhlých podvodů na Ředitelství silnic a dálnic, kdy se díky investigativnímu oddělení iDNES Premium a deníku Mladá fronta DNES podařilo odhalit i nejmenší detaily. Vyšetřování pokračuje, a iDNES Premium tak může přinést nová zjištění.

To ale není jediné, na co se mohli a mohou předplatitelé těšit. Věděli jste, že zde působí nová sekta Legitimní věřitelé České republiky, která odmítá současné zákony a hrozí, že převezme moc? Anebo že zatímco ostatní ministři využívají jedno až dvě služební auta, Ivan Bartoš má hned čtyři?

Členství v iDNES Premium je možné získat na 3 měsíce zdarma

Navíc získáte voucher na 500 Kč, který lze použít na nákup letenek.

Nemáte-li rádi politiku, ale zajímají vás lidské příběhy, i vám iDNES Premium má co nabídnout. Zvlášť emočně silný je rozhovor, za který hovoří titulek: Udělal jsem obrovskou chybu. Jsem kluk, který se nechal předělat na holku.

Prostor dostávají i ne tak probádané oblasti: pokračuje seriál Ženy v armádě a chystá se nový, tentokrát o „druhém životě“ zraněných veteránů.

Protože ani redakci iDNES Premium není lhostejná budoucnost tohoto světa, čtenáři se mohou těšit na reportáž z vesnice, která se ocitla zcela bez vody, nebo na rozbor, jak se v praxi daří chladit města. A nejen to!

Zahraniční dění stále definuje především válka na Ukrajině. Tým zkušených redaktorů iDNES.cz ve spolupráci s deníkem Mladá fronta DNES nabízí čtenářům iDNES Premium mnoho úhlů pohledu na vývoj a pozadí války. Stabilní součástí jsou rozhovory s experty o situaci na bojišti anebo ukázky ruského myšlení (rozhovor s novinářem či vzbouřencem bojujícím v Belgorodské oblasti).

iDNES Premium se ale logicky nevěnuje pouze válce na Ukrajině, předplatitelé i díky textům od zahraničních spolupracovníků mohli kupříkladu zjistit, jak v Německu nefunguje integrace uprchlíků. Samozřejmostí jsou reportáže z místa (jak Lotyšsko tvrdě účtuje s dědictvím Sovětského svazu) anebo analýzy vedoucího zahraniční rubriky Mladé fronty DNES Milana Vodičky k dění ve Spojených státech - o bývalém prezidentu Trumpovi a nejen o něm.

I v následujících měsících nabídne iDNES Premium komentáře, analytické texty a rozhovory k válce na Ukrajině, k dění v Evropské unii či k blížícím se prezidentským volbám v USA.


Video