Filip Doubek, který dlouhodobě pracoval v mediální agentuře MÉDEA, se bude nově...

Filip Doubek, který dlouhodobě pracoval v mediální agentuře MÉDEA, se bude nově věnovat mediálním projektům skupiny KKCG. | foto: KKCG

Filip Doubek přešel z agentury Médea do skupiny KKCG

  • 1
Filip Doubek, který dlouhodobě pracoval v mediální agentuře Médea, se bude od 3. listopadu věnovat mediálním projektům skupiny KKCG, uvedla skupina v tiskové zprávě. K jeho úkolům bude například patřit budování vztahů s médii.

Filip Doubek bude mít rovněž na starost řízení obchodní politiky a podílení se na strategickém rozvoji ve skupině KKCG a také poradenství pro mediální agenturu Mindsquared, patřící do skupiny Mind2flo.

Mind2Flo je projekt KKCG Karla Komárka a Rockaway Capital Jakuba Havrlanta.

Doubek se ve světě reklamy, marketingu a medií pohybuje již 30 let. Začínal v roce 1992 v reklamní agentuře Saatch&Satchi Creative Communications, následovaly agentury Interalia, Mediarex a Médea, kde pracoval bezmála 25 let.

Za tuto dobu byl partnerem na straně agentury v oblasti médií pro řadu významných klientů jako například KKCG, Sazka, MND, PPF, O2 či Airbank, Kaufland, Penny, Billa nebo ČEZ, Mattoni a Kofola.

Je zakládajícím členem Asociace Mediálních agentur ASMEA.

KKCG je investiční a inovační skupina, která působí v oblasti loterií a her, energetiky, technologií a nemovitostí. Skupinu KKCG založil podnikatel, investor a filantrop Karel Komárek. Mezi její společnosti patří mimo jiné Allwyn, mezinárodní provozovatel loterií, MND Group, mezinárodní výrobce a dodavatel tradiční a obnovitelné energie, ARICOMA Group, poskytovatel komplexních IT služeb v Evropě a USA, a KKCG Real Estate Group.


Video