Esquire MAN 2021

Esquire MAN 2021 | foto: Esquire

Měsíčník Esquire opět volí muže roku, hlasujete v anketě Esquire MAN 2021

  • 3
Měsíčník Esquire, průvodce moderního muže světem kariéry, módy, techniky i sportu, každý rok vyhlašuje muže, kteří jsou tím nejdokonalejším obrazem současnosti. Loni ovládl anketu Esquire man raper Yzomandias. Letos se o tento titul uchází patnáct mužů v pěti kategoriích.

V kategorii Sport, ve které loni zvítězil olympionik Alexander Choupenitch, soupeří kajakář Jiří Prskavec, freestyle motokrosaři Podmol Brothers a zápasník MMA Jiří Procházka.

V kategorii Art, kterou loni ovládl celkový vítěz ankety Yzomandias, mohou čtenáři hlasovat pro rapera Viktora Sheena, herce Jakuba Štáfka či tatéra Oscuro Ink.

V sekci Digital se o hlasy v anketě ucházejí fotbalový záložník a profi gamer Jakub Jankto, společnost Oktagon MMA a Lukáš Zachara, youtuber s přezdívkou Zachy.

Kategorie Fashion, kde loni bral vítězství David Trulík, nabízí klání mezi rapperem Dalybem ze skupiny Haha Crew, tvůrce pánské streetové módy Janem Černým a módním návrhářem Antonínem Soukupem.

V kategorii Byznys mohou čtenáři hlasovat pro obchodníka s teniskami Petera Hajdučeka, restauratéry z Kro Kitchen nebo podnikatele s nádobím Jana Fabiniho.

Mužem roku je raper Yzomandias. Ovládl anketu Esquire MAN

Hlasovat můžete na webové stránce www.esquireman.cz až do 29. října. Vítěz každé kategorie obdrží skleněné plastiky od světově proslulého výtvarníka Ronyho Plesla, uměleckého ředitele rodinné sklárny Rückl. Majitelem hlavní ceny se stane Esquire MAN 2021, tedy muž, který obdrží absolutně nejvíc hlasů.


Video