Herec Václav Neužil

Herec Václav Neužil | foto: Pro Esquire Benedikt Renč

Na festivalu ve Varech lámalo Esquire Studio rekordy návštěvnosti

  • 0
Pánský měsíčník Esquire již podruhé otevřel své Esquire Studio v rámci Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Multifunkční prostor v Grandhotelu Pupp se stal nejen zajímavým prostorem pro setkávání, obchodní jednání, ale také místem pro načerpání nové energie. Navštívila ho řada českých i zahraničních VIP hostů a jeho digitální stopa na sociálních sítích rezonuje dodnes.

Na základě loňského zájmu o studio se letos prostor rozrostl do tří částí. V Backstage oblékal stylista Filip Vaněk do smokingů značky Blažek zajímavé osobnosti, o vlasy se všem staral L’ORÉAL PROFESSIONNEL spolu s Petrou Měchurovou a o make-up se starala Hristina Georgievska, aby hvězdy byly připraveny na focení a natáčení pro Esquire. Blackroom navržený Janem Černým nabízel prostor pro tvorbu obsahu. I letos lámalo Esquire Studio svou návštěvností rekordy.

Na místě bylo možné také zakoupit nový merch, o jehož design se také postaral právě Jan Černý. Tričko, mikinu a kšiltovku bude nyní, po skončení festivalu, možné objednat společně s předplatným Esquire exkluzivně online.

Měsíčník Esquire pro muže spadá pod mediální skupinu MAFRA a patří k nejsledovanějším pánským titulům na domácí scéně. Během festivalu byl zároveň spuštěn web Esquire: www.esquire.cz v novém designu, jako další z platforem digitálního hubu lifestylového portfolia MAFRA.

Z českých tváří v Equire Studiu nechyběli například bývalá první dáma České republiky Dagmar Havlová, herec a prezident Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech Jiří Bartoška nebo herec Bolek Polívka. Ze světových hvězd pak herci Benicio del Toro, Liev Schreiber či Geoffrey Rush.

„Vary byly letos přesně takové, jaké být mají. Od samého začátku divoké, po ránu bolestivé, chvílemi nebezpečné, vždy povznášející a jednou – alespoň na krátký moment – dokonce i trochu kontroverzní. Takže: skrznaskrz filmové. A pokud jste tam letos nemohli být s námi, přinejmenším byste si neměli nechat ujít exkluzivní fotoreportáž v příštím vydání magazínu Esquire. Koneckonců, jde o nejlepší filmový festival na východ od Západu. Anebo vlastně – nejlepší filmový festival vůbec,“ říká Petr Matějček, šéfredaktor magazínu Esquire.

Rozšířené 172 stránkové vydání časopisu Esquire s „the best of Vary“ s pěti různými obálkami a výběrem nejlepších fotografií od Benedikta Renče, které ve Varech letos vznikly, bude v prodeji od čtvrtka 28. července 2022.


Video