Homepage portálu eMimino.cz

Homepage portálu eMimino.cz | foto: MAFRA

Portál eMimino posiluje svůj tým a chystá novinky

  • 0
Portál eMimino ve své dvacetileté historii prošel už mnoha změnami a novinky chystá i letos. Na rok 2023 má totiž tým eMimina řadu plánů, jejichž cílem je zvelebovat, zdokonalovat a zlepšovat obsah. Proto mimo jiného posiluje tým o další členy a hodlá oslovit více odborníků.

„Mým přáním je v roce 2023 rozšířit redakční tým a díky tomu publikovat ještě více odborného obsahu, který jsme v roce 2022 začali tvořit,“ svěřila se na webu šéfredaktorka eMimina Andrea Kudrnová.

Doplnila, že cílem celého týmu je, aby všechny články spojené se zdravím byly zpracovány společně s odborníky a všechny maminky se tak mohly spolehnout na správnost informací.

Rovněž se těší na eMimino podcasty, které bude možné v příštím roce najít na všech podcastových platformách. „Chystáme se spolu s hosty otevřít tabuizovaná témata i běžné rodinné problémy. Rozhodně je na co se těšit,“ prozradila Kudrnová.

Měsíčně portál eMimino, který spatřil světlo světa v roce 2002, navštíví 1,6 milionu uživatelů, kteří tu sdílejí zkušenosti o vztazích, zdraví, porodu, rodičovství, těhotenství nebo péči o děti. eMimino.cz ale nabízí i testy, soutěže, recenze či bazar.

Jako fyzioterapeutka musela skončit. Teď je Ženou roku čtenářek emimino

Tým webu eMimino.cz, který patří do portfolia mediální skupiny MAFRA, vede už čtvrtým rokem Andrea Kudrnová a tvoří ho ženy různého věku – administrátorky, redaktorky a obchodnice, od bezdětných po maminky téměř dospělých dětí.

S pomocí zkušeného programátorského týmu společně podporují silnou komunitu i zevnitř. Pečují totiž o stávající uživatelskou základnu a vymýšlejí, čím přitáhnout pozornost nových čtenářů.


Video