Diskuze

První polibek bez roušek, matrikářka v rukavicích. Jak budou vypadat svatby

Při menších svatbách do deseti účastníků, povolených od pondělí 20. dubna, nemusí mít snoubenci zakrytá ústa a nos. Přítomní mají dodržovat odstup nejméně dva metry, výjimku mají snoubenci a členové jedné domácnosti. Dezinfikovat ruce si musí gratulanti. Očistit se mají i všechny obřadní pomůcky. Vyplývá to z pokynu pro konání svateb, který ve čtvrtek na webu zveřejnilo ministerstvo vnitra.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nez to mit takhle bych ja osobne rok pockal. 10svatebcanu, co to jako je? Svatba je jeden z nejvetsich milniku lidskeho zivota, takze je hezke na ni mit trochu vic lidi

0 0
možnosti
Foto

Že všichni s těmi svatbami dělají takové ciráty, prý romantika a kdesi cosi. Schopen, odveden, opovaž se holenku zdrhnout z chomoutu jinak odevzdáš půl majetku a nervů většinu. Štastný to single člověk, který se k tomuhle upisovat nechce, protože si dostatečně váží své svobody.

0 1
možnosti
PM

Reseni je proste - povolit svatbu bez obradu. My cekali tri mesice na neco, o co jsme nestali, nepodarilo se nam ukecat matrikarku ze to na ni nepovime. Takze stupidni obrad, na kterym vedle nas byly dve kamaradky jako svedkyne a fotografka. Deset minut radobydustojne a zcela zbytecne saskarny. Manzelka sla pak o par dni pozdeji (co na tom trva tak dlouho?!?!?!) vyzvednout oddaci list, a matrikarka mlela neco o tom, jak je to ted romanticke. Zena na ni uprela pohled plny znechuceneho nepochopeni, a prohlasila, ze je to uplne stejny jako tech predchozich vic jak 7 let, co spolu zijem (vcetne zenina prijmeni, ktery si nechala). Snatek neni stvrzeni svazku mezi novomanzeli, snatek je stvrzeni svazku smerem ke statu (pripadne cirkvi). Nedela to nic jinyho, nez onznameni "hele, state, tak my sme teda spolu, vem to na vedomi".

2 0
možnosti
PM

Odpoved na dotaz proc jsme se teda brali - cesta do muslimske zeme, nechteli jsme mit problem se spolecnym ubytovanim (na konec to nikdo neresil, a sichr je sichr).

0 0
možnosti
JS

J78a24n 16S55l60a47n64i29n55a

16. 4. 2020 20:04

Diktátor Bureš nám blahosklonně dovoluje se při svatebním obřadu políbit. Jak má vypadat svatební noc se raději diktátora ptát nebudeme.

Něch žije ÁNO, něch žije ÁNO by mohli svatebčané provolávat po obřadu.

2 3
možnosti
MK

Svatební noc-jedině na pejska, rouška nutná.:-)

2 0
možnosti
RS

a není to málo, Antone Pavloviči?

0 0
možnosti

J34a87k59u17b 61Č69u83b89a

16. 4. 2020 19:23

Kde to bylo?

0 0
možnosti
OP

Máme se na co těšit, byrokrati to teď rozjedou ve velkém sylu RvRvRv

3 0
možnosti
Foto

A na pravidla pohlavního styku bude také vydán metodický pokyn?

6 0
možnosti
MM

Pokud to bude se stálým partnerem, tak ne. Na bokovku si ale budeš muset vzít roušku a namazat se dezinfekčním gelem (celá).

0 0
možnosti
LT

To co je za šaškárna !!! Už to zruste !!!

2 3
možnosti

J79a90k40u72b 12Č95u83b88a

16. 4. 2020 19:22

Svatby jsou stejně drahé.

0 0
možnosti