Diskuze

Nemocný muž odzbrojil policistu, postřelil jeho i kolegu a zabil se

Zprávy iDNES.tv začnou dopoledním dramatem z Domažlic, kde se pacient bránil převozu do nemocnice střelbou. V 18. hodin začalo jednání prezidenta Zemana a premiéra v demisi Babiše o možnostech dalšího vládního vyjednávání. Mezitím Zemanův právník požádal soud, aby přestal řešit spor s politikem, který v listopadu tvrdil, že má prezident rakovinu. A řekneme vám i o vlacích, které příští rok čeká dramatické omezení rychlosti.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Si dokážu jen těžko představit, jak může někdo v doprovodu dvou policistů sebrat z pouzdra zbraň přivázanou na špagátě, odjistit, natáhnout a třikrát vystřelit na různé osoby. Houdini.

1 0
možnosti
RM

Jasně. Takže pacient se pouze bránil převozu a oni na něj měli jít s tasenými bouchačkami? Asi se mu snažili pomoci a přitom se mu natočili pouzdrem se zbraní. Bohužel toho tento magor využil. To mají policajti pro jistotu zastřelit každého, kdo se bojí zubaře, doktora, nesnáší změny apod.? V podstatě část důchodců v důchoďácích.

0 0
možnosti
VR

Kdyby se to stalo v Americe, tak tu bude plno českých kondelíku psát své pitomosti o kontrole zbraní a jaká je ta Amerika hellhole. *** Svobodný člověk má mít VŽDY přístup ke zbraním!!! Podívejte se, co se děje v Anglii a samotném Londýně. Zbraně tam nemůže mít skoro nikdo, tak stoupla kriminalita o několik stovek procent v útocích nožem. Teď neschopný starosta Londýna, který omlouvá teroristické útoky, že jim nejde zabránit, jde po nožích. Takže je jasné jak to bude tále pokračovat. BTW, starosta Londýna je radikální Muslim, a to říká vše.

0 0
možnosti
ZW

Ano, je třeba zakázat zbraně v nepovolaných rukou amatérů a dát je jen vycvičeným profesionálům, kteří nás bezvadně ochrání.

4 0
možnosti