Diskuze

V deseti zažila znásilnění. Promluvila o tom, aby dodala odvahu jiným lidem

Jana Zbořilová v deseti letech zažila sexuální zneužití. Až letos o tom promluvila. „Předtím by mě to asi semlelo,“ říká. Dnes je Janě pětadvacet a před půl rokem natočila na YouTube video, ve kterém popisuje, že ji jako malou znásilnil neznámý muž. V rozhovoru pro MF DNES vysvětluje, jak těžké je hovořit o sexuálním násilí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Po 15 letech by mohla někoho obvinit, jako to dělají ty americké nány Trumpovi.

Tady u nás by měla velký výběr v demobloku.

0 0
možnosti
BH

Buď strašně ráda počítá nebo to nebylo znásilnění, ale předčasná touha po nepoznaném s následným hledáním zda to příště bude ještě lepší:-/

1 0
možnosti
JN

Nechápu logiku v tvrzení, že "Já však měla pocit, že na mém těle vůbec nezáleží. Mezi osmnácti a jedenadvaceti jsem se k sobě chovala jako k hadru." Myslím, že většina dívek po osmnácti letech už nejsou panny. Takže proč "jako k hadru"? Vždyť tělesná láska je především radost a zábava a nikoliv "odměna" za několikaměsíční či několikaletou čistou duševní lásku ke své "vážné známosti", jak to bylo vtloukáváno (a to v mnoha případech též neúspěšně) matkami a maloměšťáckou prudérní společností do hlav našich prababiček?

1 0
možnosti
JM

Tak pokud byla nějak sebedestruktivně promiskuitní a navíc se třeba vystavovala bez ochrany riziku pohlavních chorob, docela bych to přirovnání s tím hadrem chápal.

0 0
možnosti
Foto

Ukecal jí "na koně" jak sama psala a své zde udělala jistě i zvědavost. Jen tak to mohlo být. Jinak by to muselo být celé vymyšlené až daleko později... :-/

0 0
možnosti
MB

asi ji ukecal, nebylo to fyzickým násilím; nicméně u desetiletého děvčete na tom nezáleží, v každém případě je to sexuální zneužití dítěte

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

Slečna bude spíš obětí metoo a vlastní fantazie, její příběh je velice nedůvěryhodný.

3 7
možnosti
Foto

Když napíši - že si myslím to samé - upadám v "nemilost diskutérů."

Dnes se snadno může vžít do vlatních pocitů "desetileté holky." A pak to zpracovat. Copak je toto "nevymyslitelné..?!" ;-)

...možná že i tak je pro "dobro věci," to se nehádám... ;-)

1 1
možnosti
JR

J93a42n 41R54o14l65l50o

29. 12. 2018 16:43

Kdo vi jak to s touhle nanynou bylo. Zase nejaka co honi na FB laiky.

5 14
možnosti
Foto

Dle fota jsm soudil, že jde o chlapce. . . :-P

3 8
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti
TT

Tak jsem se podíval, co k tomu říkají zákony. Youtuberka vznáší obvinění ze závažného trestného činu a státní zástupce s policií případ začít vyšetřovat musí, když se o něm dozví, i když údajná oběť trestný čin neoznámí příslušnému orgánu. Promlčení znásilnění běží až od dosažení 18 let oběti, čin tedy promlčený není. Falešné obvinění je falešným obviněním, i když je vzneseno proti neznámému pachateli.

Jsem velice zvědav, jak tato kauza skončí.

3 9
možnosti
PN

P70e85t78r 40N82o15v19á92k

29. 12. 2018 17:30

Retroaktivita je nepřípustná a jelikož se případ stal za platnosti starého zákona, je trestný čin již promlčen.

4 0
možnosti
MS

M62a94r33k 23S52t71e97i96n

29. 12. 2018 10:53

Sentimentální agitka, typická pro novináře současnosti. Kdyby tam byl ještě rozhovor se specialistou a odbornou veřejností, tak to beru. Odvaha je hezká, ale tímto způsobem fakt ne. Připomíná mi to pořad v TV o zvířátkách "Chcete mě".

4 12
možnosti