Diskuze

Ženy vpřed. ČSSD schválila, že jich do voleb musí poslat 40 procent

Před příštími volbami budou voliči při pohledu kandidátky ČSSD překvapeni. Strana na sjezdu schválila změnu stanov, podle které na jejích kandidátkách do parlamentních i krajských voleb bude povinně minimálně 40 procent zástupců obou pohlaví. Prakticky to znamená vyšší zastoupení žen než teď.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R43o47m58a82n 47K63e47n64i29s

15. 3. 2015 20:07

Takže žádný přirozený vývoj ženské inteligence v ČSSD? To musí pro ženský zavádět kvóty, jinak se neumí svou inteligencí prosadit? A neuráží to ty ženy? Kvóty vypadají, že nemají tolik inteligence jako chlapi, proto aby ve vedení alespoň nějaká byla, musí ji protlačit uměle??? Něco hrozného, jako za socialismu.

2 0
možnosti

Inteligence u socialistů nehrozí tak jako tak.

0 0
možnosti

Když vezmu historii a působení žen v politice, vzdy z toho byl průšvih!!!!!!!!;-€ Stačí vzpomenout Nagyová-Nečasová, Parkanová, Kočí, Peak, Mullerová, Součková, Volfová, Buzková, Benešová, Bradáčová, Ogorníková, Stehlíková a mnoho dalších, které se víceméně zapsaly do politických dějin záporně a málo je jich, co kladně. 

Spíše to dělá v politice "zlou krev". 

Nacpat ženské do politiky jen aby se naplnila nějaká nesmyslná kvóta?! 8-o Jak jsme byli svědky, mnoho jich na to prostě nemá ........!!!!!!

2 0
možnosti

R60o41m76a88n 29K55e55n91i74s

15. 3. 2015 20:10

Zapomněla jste na hlásnou troubu ODS a přicmrndovačku Klause!!!

0 0
možnosti

Se jen tak nesměle zeptám - není takhle náhodou nejvyšší čas ty umělé kvo kvo kvo kvóty žen v politice a jinde opustit? Normální, vzdělané a chytré ženy se prosadí samy, no a ty zbývající ambiciózní pi pi pi nuly nechť skončí tam, kde je jejich odvěké místo, ne?;-)

3 0
možnosti

Po pravdě řečeno, v životě jsem již několik genderově vyvážených kandidátních listin viděl. A bylo mi z nich mdlo. Lídři byli jasní, kandidátky doplňovaly jejich manželky, milenky, přítelkyně, dcerušky a další "kývalky". Je ale správné, aby se v politice angažovalo více žen. Jenže se také musí umět prosadit. A to se nedá nadiktovat shora.

0 0
možnosti

V Česko politice již několik žen bylo a nějak si nemohu vzpomenout na jednu, která udělal něco kladného por Česko. Proč do politiky v Česku jdou jen ty méně kvalitní ženy? Dělají ostudu těm příjemným a inteligentním.

1 0
možnosti

Člověk žasne co tam nahoře vykvetlo

2 0
možnosti

Že by blbost začala kvést?!;-D;-D

1 0
možnosti

Ať tam dá Sobotka odborníky a je jedno jestli muž nebo žena.Když tam budou ženy povinně tak to bude pěkně vypadat.

0 0
možnosti

"Česká" (není státní! , proto ty " ", je pouze z Česka) strana aSociálně "demokratická"...

0 0
možnosti
Foto

Je to takový "mus", který nemusí vůbec nic přinést. Ale větší podíl žen na správě věcí veřejných bych osobně uvítal i celosvětově. Mužský svět současnosti zase řinčí zbraněmi a to je špatné . . . [>-] Přijde mi, že šéfové "vše možných" velmocí zapomínají, že i oni jsou jen obyčejní smrtelníci a nějak jim nevadí, že svojí neústupností ženou do války i své syny a vnuky . . . [>-]

0 0
možnosti

Já bych uvítal více rozumných a morálních! lidí!!!! bez ohledu na pohlaví! ;-O

4 0
možnosti
Foto

"Zcela hypoteticky"  mohl by se obnovit  i  český svaz žen.  A  pak už jen Vlasty bojovnice.....

0 0
možnosti