Diskuze

Lékaři hodnotí svá pracoviště. Má to pomoci hlavně těm mladým si vybírat

Nízké mzdy, náročné pracovní podmínky, velké množství přesčasů a často neuspokojivý stav rozšiřování vzdělání. I to jsou důvody, proč mladí lékaři stále častěji odcházejí do zahraničí. Česká lékařská komora proto spustila projekt, kde mohou jednotliví lékaři hodnotit kvalitu svého zařízení a pomoci tím ostatním.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ty zahraniční "lékaři", to je opravdu záchrana zdravotnictví. Na podzim o víkendu jsem s příšerně bolícím loktem šla (snad po deseti letech) do nemocnice na pohotovost, na chirurgii mi jakási podivnou hatmatilkou hovořící osoba nechala loket obvázat pružným obvazem s octanem, takže kromě ještě intenzivnější boleti mi loket značně otekl. Moc pěkný zážitek. Moje ortopedka jen vrtěla hlavou, proč, když už byla epikondilitida mimo její schopnosti, mě neodkázala někam, kde mají ortopedickou pohotovost a hlavně, jak ji mohlo napadnout zavazovat loket pružným obvazem. To asi budou skvěle kvalifikované síly, tihle zahraniční "lékaři".

2 0
možnosti

Tak naše jsme si před pár lety vyštvali, blahé paměti v 2011 při Děkujeme odcházíme. Ještě si dobře vzpomínám na ty výkřiky, "ať si táhnou"... Tak tu máme "zdravotníky" z východu...

0 0
možnosti