Diskuze

Muž vzal lišče do putyky a nabízel ho přes internet. Zkoumala to policie

Muž odnesl opuštěné mládě lišky do putyky, jeho kamarád ho tam vyfotil a na sociální síti se zeptal, jestli ho někdo nechce. Nicméně podle zákona měli muži opuštěné liščí mládě předat záchranné stanici. Dehydrované a podvyživené lišče se nakonec podařilo zachránit. Případem se zabývala i policie.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

To je jako rozdíl mezi sportovním rybařením a rybařením. Někdo rybu tahá přes kameny ven a nechápe, proč by neměl používat háček s protihrotem (ano, je o tom debata). Jiný použije podložku a rybu před navrácením do vody ošetří. Zvíře nechápe jako levný nákup v supermarketu, ale jako soupeře. Rovnocenného, kterému patří i slušné zacházení.

0 0
možnosti
JL

J63a31n 26L88u38k61á25š

4. 6. 2018 13:28

To je teda trestnej cin, nepredat zachranne stanici.

A kdyz se na nahlasene zranene zvire (v nasem pripade nejspis motak pochop) zachranna stanice prachsproste vykasle (info do znamych), to je potom co?

0 0
možnosti
ŠM

ten co schválil to,že mohou norovat lišku,když má mladý,byl ještě větší duševní šlechtic,než ti myslivci

1 0
možnosti
JK

To je hodně smutná story. Zaprvé je nehorázné, že lze legálně střítel zvířata v době, kdy mají mladé, to je nehorázné a z mého pohledu nepřípustné.

Dále pak se někdo řeší že ten člověk si vzal opuštěné lišče k sobě a jelikož se o něj nedokázal řádně postarat, ohrozil ho na životě, ale přitom je snad přípustné využít mláďata jako nějaké cvičné terče a nechat je vraždit psy.

Čistější formu pokrytectí jsem už dlouho neviděl.

0 0
možnosti
JL

J10a88n 98L37u14k82á79š

4. 6. 2018 13:13

Skodna, kdyz natrefite potkana nebo hryzce vodniho s mladaty, taky je nejlepsi to vsechno pomlatit motykou. (I kdyz na potkana bacha, zahnan do kouta dokaze skakat a utocit na oblicej.)

0 0
možnosti
LB

L41a98d18a 23B47r54y24c

4. 6. 2018 9:46

A co takhle zteklina? ...uprostred hospody

0 0
možnosti
JV

Velmi řídce se vyskytující muž s liščetem v putice mi vadí mnohem méně ,než stále častější chlastající maminka s miminem.

2 0
možnosti
MZ

Tak na tohle policii užije. Kolik ta joudovina stála ?

1 0
možnosti
LK

při NOROVÁNÍ? takhle zvrhlost se ještě pořád provozuje? Ale co čekat od těch zamindrákovaných ubožáků v zeleným, že?

3 3
možnosti
JV

Lépe zelený mundur, než zelený mozek.

2 0
možnosti
MK

Možná kdyby ten co zbytečně otravuje policii musel výlohy na to vyšetřování zaplatit, už by se příště nezviditelňoval a zbytečné organizace typu Hlas zvířat by zanikly.:-P

1 0
možnosti
PJ

Pokud jste dobře četl, tak Policie nebyly zbytečně otravována, ale naopak, je možné, že Policie případ špatně vyhodnotila, protože podle zástupce myslivecké jednoty došlo k porušení více zákonů. Tedy ne, že nedošlo, jak tvrdí Policie.

2 0
možnosti
RP

zamackl jsem slzu

0 0
možnosti