Diskuze

Poslanec si přinesl ceduli All lives matter. Kalousek mu ji chtěl vzít

O ceduli se sloganem All lives matter, tedy Na všech životech záleží, se ve Sněmovně přetahovali nezařazený poslanec Lubomír Volný, který opustil klub SPD, a šéf poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek. Pokusil se Volnému ceduli, kterou položil před řečnický pult, několikrát sebrat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Je jen podivuhodné , či trestuhodné že se doposud naše politická elita k BLM jasně nevyjádřila. Krom prezidenta který zase není některými považován za elitu. A k tomu co kvákla ta Indka v Anglii že na životech bělochů nezáleží, taky ticho po pěšině. A když se konečně někdo vyjádří že na životech všech záleží, tak se ve sněmovně přetahují o ceduli, jako děcka o kyblíček na pískovišti. Beru,to že řečnický pultík v parlamentu není plakátovací plocha, ale měl tedy Kalousek důrazně vyzvat pana poslance aby to odstranil nebo požádat předsedajícího ať to nechá odstranit parlamentní stráží. Takže by někdo měl vznést požadavek, ať se politici a vláda jasně vysloví,na čích životech záleží.

0 0
možnosti
RK

Tak kdyby tam soudruh Feri dovalil ceduli BLM na duhovem podklade, tak by kalousek asi tolik nekvaltoval....

2 0
možnosti
Foto

Tak snad se nám sněmovna nezaplní hromadou transparetů na podporu všeho možného. Divadlo už to sice je, ale dalších kulis netřeba. Ještě by se za ně komedianti schovávali...

0 0
možnosti
Foto

Když už je řeč o tom otroctví, tak je třeba říci, že první otroci dovezení do Ameriky nebyli černí Afričané, ale bílí Irové. Byli levnější, než Afričané a proto si osvobození černoši pořizovali hlavně bílé otroky na své tabákové plantáže a chovali se k nim často krutěji, než se chovali bílí k černochům. Přesto teď nevidím nějaké ohledy na Iry a utrpení, co jejich předci museli snášet.

3 0
možnosti

Pan poslanec Lubomír Volný přinesl do Poslanecké sněmovny ceduli se sloganem All lives matter, tedy Na všech životech záleží, ale zcela určitě si dává k obědu vepřo, knedlo, zelo, nebo smažený řízek, hovězí steak či pečené kuře a podobně. :-):-):-);-)

0 3
možnosti
AN

A78l46e12š 69N61o70v63á20k

8. 7. 2020 13:33

jestlipak Kalousek zachytil tohle...

Atlanta 4.-5.7. 2020

Podobně jako v Seattlu aktivisté postavili do ulic v okolí betonové zátarasy, vše posprejovali a začali „vládnout“. Podle toho, co následovalo, spočívalo jejich vládnutí hlavně v buzerování kolemj(e)doucích a okrádání. Celková bilance je dle policie 11 případů střelby, která si vyžádala 31 obětí, z toho 26 raněných a 5 mrtvých. Mezi obětmi je i osmiletá Secoreia Turner.

...

Viděli jsme to v ČT?

2 0
možnosti
BP

Kdysi kvalitní politik se stal bohužel karikaturou. Zoufalí lidé dělají zoufalé věci.

0 0
možnosti
MH

Kalousek má pravdu, na životě Kalouska nezáleží.

1 0
možnosti
Foto

Gestem Topolánka "Kalousku jsi jednička".:-P

2 0
možnosti
Foto

no tim to ale Kalousek nezakoncil, rekl, ze za historii PS si transparenty pomahali dva lide, Volny a Babis :-D!!!! To lupa vynechala :-D.....

0 0
možnosti
AN

A57l55e81š 80N78o96v56á19k

8. 7. 2020 13:33

to je samozřejmě lež.

0 1
možnosti