Haruethai Piankaewová | foto: Profimedia.cz

VIDEA TÝDNE: Tetovaná Thajka, smyslná zpěvačka a nová Fabia

  • 2
Je tu neděle a s ní i souhrn nejsledovanějších videí portálu iDNES.tv. Tento týden se na nejvyšších příčkách umístily záběry oddychové. Zvítězila Thajka s tetováním snad na všech částech těla, následovala svlečená zpěvačka Billy Eilish a nakonec premiéra nová Škody Fabia.

Pětatřicetiletá Haruethai Piankaewová z Thajska propadla kouzlu tetování už ve čtrnácti letech. Od tatéra si nechala pomalovat téměř osmadevadesát procent těla. Poprvé se tetovala sama. Stačil jí k tomu rybářský háček a inkoust z tiskárny. Dnes už se svěřuje do rukou profesionálů.

Zelenočerné vlasy a neforemné maxi oblečení, byť luxusních značek. Tak dřív vypadala zpěvačka Billie Eilish (19), která se nyní rozhodla pro změnu. Kromě toho, že je z ní blondýna, má v plánu se víc odhalovat.

Škoda odhalila čtvrtou generaci modelu Fabia. Automobilka s premiérou nové Fabie odhalila ceník, dealeři mohou začít se shromažďováním objednávek. Se světovou premiérou, kterou automobilka uspořádala na internetu, vstupuje nová Fabia na český trh.

V Novém Jižním Walesu v Austrálii ve městě Nowra se stali obyvatelé terčem útoků. Pobřežní město totiž obsadily tisíce korel. Záběry připomínají slavný Hitchcockův snímek Ptáci.

Mladá ekologická aktivistka se v Mladé Boleslavi přilepila k silnici. Zasáhnout museli jak policisté, tak i záchranáři. Od silnice ji ale nakonec odlepili až hasiči. Dívka skončila v nemocnici. Provoz v ulici U Stadionu byl zhruba půl hodiny omezen.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video