Pár metrů od tragédie. Ruská fregata vypálila vadnou střelu | foto: Moryachok

VIDEA TÝDNE: Bláznivá střela, šmírák na WC a opilý řidič v protisměru

  • 2
Dramatické záběry z nepovedeného testu ruské rakety se tento týden staly hitem sociálních sítí. Řidič, který jel opilý v protisměru po dálnici D5 vyfasoval podmínku a navíc přišel i o vůz. Policie v Chebu pátrá po muži, který tajně natáčel ženy na toaletách. V Kalifornii zemřel po zakleknutí policisty další člověk a křižovatkou v Brně projelo auto bez řidiče.

Na sociálních sítích se objevily záběry ze zpackaného testu střely Kalibr ruské fregaty Maršál Šapošnikov. Zhruba minutový záznam ukazuje odpálení a střelu stoupající vzhůru. Jenže vzápětí začíná divoce rotovat a loď je v přímém ohrožení.

Podmínka, zákaz řízení a propadnutí vozu. Tak zní rozsudek nad řidičem z Polska, který jel v protisměru po dálnici D5. Po rozlučce s kamarády v Německu, kde pracoval, chtěl odjet domů, ale spletl si cestu. Jeho dechová zkouška ukázala čtyři promile alkoholu.

Chebští kriminalisté pátrají po výtržníkovi, který potají natáčel mobilem ženy na toaletách v obchodním domě. Schovaný v jedné z kabinek pořizoval obrazový záznam vrchem přes boční stěnu.

Kalifornské město Alameda v úterý zveřejnilo záznam z nedávného policejního zásahu, který skončil smrtí pravděpodobně opilého 26letého muže podezíraného z krádeže. Záznam ukazuje, že Mario Arenales Gonzalez přestal jevit známky života, když jej strážníci na několik minut přitlačili k zemi, podobně jako tomu bylo u loňské smrti George Floyda.

Špatně zabrzděné auto vjelo do křižovatky v centru Brna. Vůz se z mírného kopce rozjel po chodníku, kde se mu na poslední chvíli vyhnula žena s kočárkem. Následně projel mezi několika dalšími vozy křižovatkou a narazil do domu.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video