Ctirad Vitásek | foto: Policie ČR

VIDEA TÝDNE: Střelba v Ostravě, odchod legendy z Roxette a agresivní čerti

  • 0
Celou republiku v úterý ráno šokovala zpráva o útoku v ostravské nemocnici. Hudební svět tento týden přišel o zpěvačku Marii Fredrikssonovou ze skupiny Roxette, která podlehla těžké nemoci. V Praze se opět protestovalo proti Andreji Babišovi a dcera Madonny se během přehlídky zapojila do „sexuálních“ orgií.

V úterý ráno útočník zastřelil v čekárně ostravské Fakultní nemocnice šest lidí a tři další zranil. Policie po necelých čtyřech hodinách vypátrala vozidlo, kterým ujížděl. Když byl nad autem policejní vrtulník, ozval se výstřel. Dvaačtyřicetiletý muž se ještě před zásahem sám střelil do hlavy. Žena, která byla po útoku v kritickém stavu, zemřela v nemocnici o dva dny později.

V pondělí 9. prosince zemřela švédská zpěvačka Marie Fredrikssonová, jež společně se skladatelem a kytaristou Perem Gesslem tvořila úspěšnou pop-rockovou kapelu Roxette. O jejím úmrtí informoval švédský deník Expressen, podle něhož zpěvačka podlehla následkům svého dřívějšího závažného onemocnění. 

Na pražském Václavském náměstí demonstrovali lidé proti premiérovi Andreji Babišovi, protest oficiálně skončil krátce před půl devátou večer na hlavním nádraží. Akci ukončila siréna, podle odhadů policistů se jí účastnilo až 50 tisíc lidí. Babiš uvedl, že rezignovat nehodlá.

Kolem rakouských čertů krampusů se v posledních dnech vyrojilo několik kontroverzí. Podle médií se lidé v děsivých maskách opíjejí a bijí nic netušící diváky. Dokazovat to má i video z italské strany Tyrolska. Proti tomu už se však ohradili účastníci tohoto průvodu. Další zase říkají, že právě alpští démoni bývají terčem násilí.

Madonnina dcera Lourdes Ciccone Leonová (23) byla jednou z hvězd netradiční přehlídky v Miami. Modelové a modelky se navzájem svlékli a v závěru show předstírali hromadné sexuální orgie. Zpěvaččina dcera, která skončila v objetí jiné dívky, navíc ukázala zarostlé podpaždí.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video