Miroslav Donutil během šestisté reprízy Sluhy dvou pánů, která byla zároveň derniérou (27. prosince 2016). | foto: Tomáš Krist, MAFRA

VIDEA TÝDNE: Donutilův konec, Vetřelec a trápení s prsy

  • 4
Konec herce Miroslava Donutila na prknech zlaté kapličky, další filmový Vetřelec nebo nejvyšší most na světě. I to jsou videa, která se poslední týden v roce zařadila na portálu iDNES.cz mezi nejsledovanější.

Miroslav Donutil odehrál v Národním divadle šestistou reprízu představení Sluha dvou pánů. Rozloučil se tak nejen s touto hrou, ale i s prkny první české scény.

To film Vetřelec: Covenant se teprve chystá na premiéru. Už zájem o první zveřejněnou ukázku svědčí o tom, že sci-fi snímek si jistě své diváky najde.

V Číně otevřeli nejvyšší most na světě. Klene se 570 metrů nad údolím Pej-pchan-ťiang na jihozápadě země. To odpovídá výšce domu s 200 patry. Most je součást dálnice.

I ve sváteční době se na českých silnicích staly tragické nehody. Jedna z nich uzavřela ve středu dálnici D10. Záchranáři po srážce tří aut oživovali batole, dítě bohužel později v nemocnici zemřelo.

Modelka a moderátorka Iva Kubelková se svěřila se svým životním trápením. To jí přinášelo její poprsí.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video