Diskuze

Až o třetinu horší zdraví. Pandemie se podepsala i na játrech a žlučnících

Méně pohybu, více alkoholu a nevhodný jídelníček. To vše způsobilo, že se lidem během pandemie zhoršilo zdraví. Podle odborníků z Všeobecné fakultní nemocnice v Praze až o 30 procent. Například zde registrují až dvakrát více hospitalizací, které souvisí s komplikacemi žlučových kamenů. Až o 50 procent se zvýšil počet hospitalizací v souvislosti s jaterními chorobami.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Morava pravidelně dezinfikovala játra koralkou.. tam žádné zničení jater nehrozí.

0 0
možnosti

O co jde, vždyť teď máme covidpasy, ty nás všechny zachrání.

2 0
možnosti

Nikdy nebylo zakazano se hybat a prikazano chlastat a zrat. Takze jestli se nekdo citite pozkozeni restrikcemi. Jste vedle ;)

2 1
možnosti

Proste jste jen lini vozralove ale konecne to mate na koho hodit

1 0
možnosti
JP

nalejme si cisteho vina a rikejme, ze opatreni nicila zdravi

12 0
možnosti
RP

Opatření ve finále zabíjí více lidí než covid... Přesně jak předpovídali opravdoví odborníci už loni, tady se ovšem bohužel naslouchalo pseudoodbornikum a samozvancům ze sněhu a meses.

2 0
možnosti
JS

A taky jsme si zhuntovali plíce neustálým a nesmyslným nošením různých roušek a respirátorů.... :(

2 3
možnosti

No jo, no - chřipečkáři musí hodně chlastat, aby utekli od reality - tak se nelze divit, že mají játra jak šutr ;-D

0 2
možnosti
RP

Vraj nadmerné pitie alkoholu viac ako 1-2 piva. Kamarátov starý otec pil každý deň 2 litre červeného vína, jatra mal v poriadku až do smrti. Skonal ako 92 ročný. Oveľa viac vám ničí pečeň nezdravé jedlo typu fastfood, smažené jedlá a cholesterolove bomby.

2 0
možnosti
IV

I68v75a53n 64V21a64š65e55k

9. 6. 2021 9:51

Ale chlast taky.

0 0
možnosti
Foto

Když zavřete a brutální mediální kampaní vystrašíte půl národa, který by jinak byl fit a Covid by pro ně neznamenal riziko, tak toto je důsledek. Zdaví fuč, peníze fuč, vzdělání fuč, hlavně že hysterici vrní blahem, kterou jsou chráněni před zlým virem. Rv

5 4
možnosti
Foto

Co se týká toho pohybu, tak já ho naopak viděl a vidím o dost vic, než před covidem. Jak bylo trochu dobrý počasí, tak byly lesy a lesoparky v Praze a okolí plný běžců a cyklistů, občas jsem si připadal skoro jak v centru Prahy před covidem :-)Možná to bylo zavřenejma fitkama a bazénama, takže si lidi našli náhradu. Ale i teď vídám tam, kudy jezdívám já, mnohem víc cyklistů a běžců, než ve stejným období a za podobnýho počasí, než před covidem.

6 0
možnosti
AP

Jistě. Fitka minus 100.000 lidi, parky + 30.000 lidí. Výsledek hýbe se o 70.000 lidí méně.

0 0
možnosti
JB

Loni v létě, že by pánovi nikdo neudělal odběr krve při viditelných ( i neviditelných) potížích? A nebude to trochu jinak?

3 0
možnosti