Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Diskuze

Špidla rázně odmítl Klausovu kritiku

(Od zpravodaje MF DNES) Premiér Vladimír Špidla nepřijal ostrou kritiku ze strany Václava Klause. Prezident v prvním projevu před poslanci napadl deficit rozpočtu, který je podle něj vyšší než za totality. Špidla výhrady Klause odmítal či vyvracel v Bruselu po jednání šéfů vlád Evropské unie.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

budejovice

19. 10. 2003 1:53
Špidla z nás musí mít srandu
a dobře nám tak. Za blbost se musí platit a co jsme si zvolili, to máme. Každému soudnému člověku snad bylo jasné, co je to za spolek neumětelů a kecalů, a Zeman si musí drbat hlavu, co si to tam nasadil za arogantního podrazáka. Kde je slavná ODA (a její dluhy ?), nebo další experti typu Ratibor Majzlík, Monika Pajerová, Kasl a všichni ti Impulsy a Odejděte ? Havlovi pohrobci nám bez své záštity nějak nepředvádějí své vize, že ?
0 0
možnosti

budejovice

19. 10. 2003 1:42
Špidla z nás má srandu...
můžeme si tu kecat jak chceme, s jeho arogantní zatvrzelostí stejně nikdo nehne. Věřím, že si Zeman drbe hlavu, co si to tam dosadil ...... a to nezmiňuji další experty v té vládní sbírce. Hlavně si zas příště volte ČSSD, nebo by byla lepší ODA ? Třeba už poplatili dluhy ! Nebo Ratibor Majzlík ? Moc se taky neprojevuje, že ? Tak snad svatoušky z KDU (ti půjdou vždycky a s každým) ! A kdepak jsou další vykřikovatelé typu Evropských demokratů, Moniky Pajerové, a všelijakých Impulsů a Děkujeme, atd. ? tihle Havlovi pohrobci nějak s žádnými iniciativami nepřicházejí, že ?Máme přesně to, co jsme si zvolili a dobře nám tak. Jen ať si z nás dělají ještě větší trhací kalendář a mlaskají u koryt. Za blbost musíme platit.
0 0
možnosti

pozorujivas

17. 10. 2003 16:57
Vzkaz.
Vážený pane Špidla,
 
můžete se snažit lhát jak chcete, ale my si myslíme své.
 
0 0
možnosti

1_130_202_135

17. 10. 2003 17:19
Re:
Ještě se ani nedomyl, a už se mu na obličeji objevovaly všelijaké špinavé tečky, skvrny a šmouhy, tvář ztrácela svou přirozenou barvu a podivně zacházela. Proto mu říkali Špidla. ...
0 0
možnosti

martixy

17. 10. 2003 15:01
Pěna u huby fanatických komunistů a klausovců
 Zajímavé je, že klausovci nenávidí zrovna Špidlu, který se mi jeví jako relativně rozumný i když levicový ale vcelku pragmatický politik. Zajímavé je, že Špidlu zuřivě nenávidí i komunisté. Proti komunistům tu tolik špíny a bezmocné zuřivosti nevidím. Zemanovi dokonce ODS schválila na co si vzpomenul. Špidla se trhl od bezrizikového rozdělování koryt v podobě opoziční smlouvy a to mu ODS neodpustila a neodpustí. Lepší by možná byla pravice ale ne ubohá zdegenerovaná ODS s GSM soudruhem Tlustým, Langerem, Dostálovou, Zahradníkem a podobnýníi kariéristy z 5. politické garnitury. Skvělé nástupce si vychoval zdegenerovaný ješitný Klaus. Ubohá nacionalistická demagogie podobná komunistické, populismus, to vše nahrává reálnému sbližování s komunisty. A ty bláboly, ze ODS brzdili lidovci a ODA. Naopak ODS zastavila reformy, Klaus dokonce veřejně vyhlásil konec transformace.  Klaus byl proti privatizaci bank a deregulaci nájemného atd.!!!! Naopak ODA a lidovci tyto kroky prosazovali. Neříkám, že jsou svatí a lidovci např. rozbili nadějný projekt Čtyřkoalice. Ubozí hysteričtí fandové ODS už nevidíte ani realitu.
0 0
možnosti

Dan 1

17. 10. 2003 15:14
Tak Klaus
blokoval privatizaci bank? Špidla je pragmatický politik?
ODS je nacionalistická? Pane, vy jste blbý jak americký seriál. Můžete si podat ruce s Fandou trotlem.
0 0
možnosti

1_130_202_135

17. 10. 2003 14:39
Neználek ve Slunečním městě
Neználek počkal, až malíček přijde blíž, a zjistil, že to není nikdo jiný než všeobecně známý Špinda Strakáček. Špinda Strakáček chodíval obyčejně v šedivých kalhotách a v šedivém kabátku a na hlavě nosíval šedivou čepičku s vyšíváním. Myslil si, že šedivá látka je ta nejlepší látka na světě, protože se nejmíň špiní. To je ovšem holý nesmysl a omyl: šedivá látka se špiní jako všechny ostatní, jenom je na ni špína o trochu míň znát. Je třeba poznamenat, že Špinda byl velice směšný človíček. Měl dvě zásady: nikdy se nemýt a nikdy se ničemu nedivit. Dodržovat první zásadu mu dalo mnohem víc práce než druhou, protože človíčkové, s kterými bydlel v jednom domě, ho vždycky nutili, aby se před jídlem umyl. Když měl námitky, jednoduše ho nepustili ke stolu. A tak se nakonec musel umýt, i když to nemělo velký smysl - oplýval totiž schopností rychle se zase ušpinit. Ještě se ani nedomyl, a už se mu na obličeji objevovaly všelijaké špinavé tečky, skvrny a šmouhy, tvář ztrácela svou přirozenou barvu a podivně zacházela. Proto mu říkali Špinda.
0 0
možnosti

Chodovarka

17. 10. 2003 13:40
Špidla, hysterik, je nejhorší politik v dějinách tohoto státu
To tu ještě nebylo. Rozumí koze vod prdele k noze.
0 0
možnosti

Bimbac_007

17. 10. 2003 15:28
Re:
At zije Milous
0 0
možnosti

kodlik

17. 10. 2003 10:48
Den kdy padne tohle Béčko komoušů, vyhlásit za státní svátek !
0 0
možnosti

Xsims

17. 10. 2003 9:26
Kazdy ma takovou vladu jakou si zvoli
Je proste fakt ze si lidi tady v tehle zemi zvolili socany a proto ten stav ekonomiky a verejnych financi vypada jak vypada. Socani roztaceji spiralu kdy bud bude stale vetsi deficit nebo nebude na verejnou sluzbu jako silnice, armadu atd. Kecy o pristim deficitu jako o nizsim jsou jen bludy.
Prost vetsina lidi v tomhle state jsou nemakacenkove, kterym se zalibila Spidlounova predstava socialniho statu a tak ho zvolili. Do toho se pridala slizky hadovita KDU coz se dalo ocekavat a pro me trochu nepredpokladane i US (ktere to zazilvam a doufam ze uz se do parlamentu nedostane).
Zcela jednoduse nezbyva nez utrpne prihlizet tomuhle mrhani do pristich voleb a doufat ze se dlaeko vetsi casti lidi rozsviti. Jedno je jiste, bude to daleko krusnejsi nez by to bylo bez intermezza se Spidlounem.
0 0
možnosti

prchz

17. 10. 2003 8:57
Tak dlouho
Tak dlouho se budeme vsichni hadat, jestli za ten soucasny marasmus muze Klaus, Zeman, Havel, Spidla, az uz nebude co resit a "Argentina" bude pro nas prochazka ruzovym sadem. Pak nam nepomuze ani to, ze ty nahore jmenovane pany soudy postavi pred popravci cetu. Kecy o tom kdo co zavinil nepomuzou nikomu, je potreba hned zamest schody shora dolu a zacit makat.
0 0
možnosti

renek

17. 10. 2003 8:20
Pro kvočny..
Pro ty kvočny co tady pořád kvákají, že by měl na Hradě sedět nadstranický prezident, musím připomenout, že VÁCLAV HAVEL veřejně loboval za ODA, pak KDU-ČSL a nakonec protlačil US-DEU do Špidlovlády... Pro ty, kteří stále kritizují transformaci ze začátku 90.let: Zaplať pán Bůh, že to dopadlo, alespoň takhle. Vždyť jsme na špičce, mezi transformujícími se státy. Kdyby u toho byl Miloš Becherovka Zeman se svoji korupční klikou, tak by to dopadlo hrozně...Albánie by byla pro nás Klondaikem..A o Špidlovládě netřeba mluvit, to je katastrofa.
0 0
možnosti

JTR

17. 10. 2003 8:27
Re:
Jediné co mojí osobě vadí, že ODS tvrdí že je pravicová, když je stejně pravicová jako KSČM, ČSSD, US a KDU dohromady!!!! Její transformace z počátku 90. let to byla ostuda!!!!! To byla doba na opravdovou změnu a utahování opasků ne to H...o!!! Najdi si jat to provedla Margaret Thatcher s doly,  železnicemi v Anglii a pak něco kecej o pravicové politice v Čechách!!!! Jinak Špidlova reforma je stejný kabaret - prostě nejsou prachy!!!
0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Ani vás nepustí do haly. Podvodů při prodeji lístků na MS v hokeji přibývá

6. května 2024

Organizátoři i policie varují: Kupovat vstupenky na mistrovství světa v hokeji od někoho jiného než...

Katar plánuje vyhoštění lídrů Hamásu, ale není kam. Jordánsko je zpět nechce

6. května 2024

Premium Katar je místo, kde si lídři teroristické organizace Hamás léta užívali pětihvězdičkového luxusu....

Za bydlení politiků platíme tisíce, vládní byty a vily mnozí z nich nevyužívají

6. května 2024

Premium Stát jen za tento rok zaplatí za bydlení v Praze mimopražského ministra školství Mikuláše Beka...

Izrael zavřel hraniční přechod do Pásma Gazy. Humanitární pomoc tam končí

5. května 2024  14:36,  aktualizováno  22:53

Izraelská armáda v neděli oznámila, že po ostřelování uzavírá hraniční přechod Kerem Šalom, určený...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!