Diskuze

SPECIÁL: Otestujte si studijní předpoklady na VŠ

Některé vysoké školy letos předsunuly termín přijímaček před maturitu, na většině z nich ale se ale budou noví studenti prát o místo až pár dní po "zkoušce dospělosti". K testům se chystá až sto tisíc studentů. Jste připraveni? Vyzkoušejte si testy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mgs

9. 6. 2006 16:36
Test

Proboha co to je za test? Krome poslednich cca dvaceti otazek, nad kterymi jsem se rad zamyslel je to jenom sama cestina a slovickareni. Ze by priprava na politickou karieru? ;-) Jeste ze jsem na 'vejsku' nesel a ucim se sam co me bavi :-D

0 0
možnosti

obecni-blb

3. 6. 2006 13:38
http://www.testonline.cz/

Ja jsem loni pouzil kus z http://www.testonline.cz/ - lepsi nez si to zaskrtavat v knizce R^

0 0
možnosti

Elsinek

2. 6. 2006 20:25
testy

Podobný testy jsem dělal na MUNI, měl jsem 99,7%, ale pěkně sem se u toho zapotil...

0 0
možnosti

strangerbeauteous

3. 6. 2006 14:35
Re: testy

TSP na Masaryčku jsem letos dělala po třech letech a byla to brutalita;-( Testy byly mnohem těžší8-o!A sorry udělat 80 otázek za 80 minut, tentokrát fakt ne. I když jsem se nakonec dostala na to, co jsem chtěla, docela soucítím s neúspěšnými spolubojovníky . . . Scio testy mi přijdou tak o polovinu lehčí.

0 0
možnosti

pe.sa.

30. 5. 2006 20:22
...

Všude se mluví a píše o problém se na školu dostat, mnohem horší je se ale udržet R^  Tedy pokud někdo doposud na školu jen ne(Y)...!!

0 0
možnosti

KamPoMaturite.cz

25. 5. 2006 13:10
Právě vyšla učebnice Testů studijních předpokladů

Nejnovější učebnice Testů Studijních Předpokladů (TSP) a všeobecných předpokladů. Souhrně zpracované všechny typové úlohy naším nejzkušenějším lektorem TSP Mgr. Tomášem Grulichem, který několik let vede kurzy TSP a logiky. Vytvořil pro studenty učebnici pro snazší přípravu na přijímací řízení na vysoké školy, kde zkoušky obsahují testy obecných  studijních předpokladů. Jedná se zejména o právnické fakulty (PF UK Praha, UP Olomouc,ZČU Plzeň). Některé vysoké školy vyžadují tyto dovednosti po všech uchazečích bez ohledu na obor, na který se hlásí Masarykova universita (MU Brno), Ostravská univerzita. Pomocí této příručky se naučíte řešit všechny typy příkladů, seznámíte se s nejlepším postupem, vyvarujete se stresu z testových otázek, dokážete si rozpočítat časový limit na celý test, protože si vše doma nacvičíte. K této publikaci existuje i cvičebnice Testů studijní předpokladů, která jako jediná v ČR obsahuje 30 skutečných variant přijímacích testů.

0 0
možnosti

Ftipnejj

25. 5. 2006 12:02
99%

99% uchazecu je za mnou !!!!

R^ :-)

0 0
možnosti