MK

Proč, neplatila zaplať, tvoje chyba. Proč mají být zvýhodňováni ti, kteří nedodržují, pravidla, proti těm kteří se chovají odpovědně.

A nebo, nelítá v těch dluzích část poslanci a senátorů.

FN

Nejedná se o důchodovou reformu, ale další sprostý útok fialové vlády na občany, kteří pracují, platí daně, zdravotní, sociální a důchodové pojištění a vychovávají děti. Naopak zcela stranou vládní pozornosti jsou lidé, kteří nepracovali, nepracují a pracovat nebudou, zato bohatýrsky čerpají sociální dáfky ze systému, do kterého už několik generací nepřispěli ani korunou. Státní správa je několikanásobně předimenzována, parazitické neziskovky čerpají miliardy ze státního rozpočtu. Stovky miliard dotací se vynakládají na realizaci šílených nápadů z Bruselu jako je zelená energetika, mezinárodní sociální turistika nebo boj se sodovkovým plynem.

LM

A co kdyby raději odpouštěli daně z nemovitostí.

PV

Daň z nemovitosti je super nesmysl - za svoje peníze si postavíš barák ,kdy zaplatíš DPH + hypotéku atd - a státu platíš doživotně daň ze svého majetku - to je super perpetum mobile

ŠF

Mladí lidé si podraz Fialovy vlády nezaslouží. Protože to budou právě oni, kdo na to šíleně doplatí. Doufám, že příští vláda tu bezbřehou svévoli Modrých strak napraví.

AK

Tak nejprve chtějí ubrat pojišťovnám a teď vymislí takovou blbost.Tak že by pojišťovny nedostaly nic!!No a oni si to nacpou do státní kasy a rozfofrují,jak ODSácké!!

ZB

Fialová parta už zase něco ničí, dělá nedobře. Na co sáhli, to je špatně. Dá se to po nich dát do pořádku? Chtějí dokonce schválit zákon, který za vraždu následně vraha odsoudí k peněžitému trestu. Kdo to mohl volit?

JM

Jeden z "argumentů" paní Schillerové proti postupnému zvyšování věku pro odchod do důchodu:

"Od 50. let se zdravotní stav populace nijak výrazně nezměnil, takže budou odcházet nemocní lidé".

Důchody jsou neudržitelné, to je prostě fakt. Pokud se před 20 lety neudělala reforma, tak se teď musí udělat deforma, to je taky fakt, protože je to finančně neudržitelné a já odmítám zadlužovat své děti na úkor mých rodičů. Prostě NE!

PD

P69e21t23r 66D13ě94d97i91c

22. 5. 2024 9:51

Tak recipročně chci vyplatit bonus za to, že nemám dluh a vše jsem včas zaplatil.

JH

Dostal jsem po hlavě od idnes...pracujeme a vše je odpuštěno druhým...