Kateřina Brožová a předseda ČSSD Jiří Paroubek, 9. června 2009

Kateřina Brožová a předseda ČSSD Jiří Paroubek, 9. června 2009 | foto: Martin Adamec, MAFRA

S Brožovou jsem na večírku nebyl, ohradil se Paroubek

  • 265
Předseda ČSSD Jiří Paroubek se ohradil proti informacím MF DNES. Popřel, že byl v pátek večer na večírku v prezidentském apartmá pražského hotelu Kempinski s herečkou Kateřinou Brožovou a členy vedení sociální demokracie včetně Davida Ratha.

"S paní Brožovou jsem rozhodně nikde nebyl, neviděli jsme se od minulého úterý," řekl Paroubek a dodal, že se ten večer neviděl ani s Rathem.

Na otázku, kdo z vedení ČSSD tedy na večírku ve zmíněném apartmá byl, Paroubek odmítl odpovědět. "Do toho, kam chodím, vám nic není."

Herečka Brožová také říká, že se s Paroubkem v pátek nesetkala, byla tam v kavárně pouze na asi hodinové schůzce s kamarádem.

MF DNES napsala, že si špičky sociální demokracie, která do nedávných evropských voleb šla s heslem "Nechceme Evropu pro bohaté", našly oblíbené útočiště v jednom z nejdražších hotelů v centru Prahy.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video