Diskuze

Ovčáček vzal hadr a očistil pomník Rudé armády, který někdo nabarvil

Pomníček Rudé armády před Pražským hradem někdo nabarvil narůžovo. Mluvčího Hradu Jiřího Ovčáčka to pohoršilo. Proto celou věc nejprve nafotil a dal na Twitter, pak vzal do ruky hadr a šel uklízet. Považoval to totiž za svoji občanskou povinnost. Upřesnil, že při rozhodování vůbec neváhal.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jiří Ovčáček je slušný člověk na rozdíl od člověka, který se nestydí hanobit pomník Rudé armády. Bohužel i tací hlupáci ještě existují.

1 3
možnosti

Pokud by se chtěl považovat za slušného člověka, tak by nesměl urážet a lhát. Za jedno zašmudlání hadrem se amnestie nedává.

5 2
možnosti
Foto

sssr potřebovalo nacisty porazit hlavně kvůli sobě a namísto nezištosti udělali z půlky evropy otrocké loutkové státy.

zahrnuje vzpomínkové portfolio těchto pomníčků taky vzpomínky na rabování, hledání němců v zásuvkách a šperkovnicích, znásilňování žen, řádění nkvd, odvlékání do sibiřských koncentráků? tak to potom jo, jen by to mělo být na těch pomnících přitesáno Rv:-P:-P:-P

8 8
možnosti
Foto

J93i11ř39í 16P57a78j32k

7. 6. 2018 17:54

Dobrý den pane Janýre. Když se dívám na vaši profilovou fotku, přemýšlím, zda víte, že průměrný věk vojáků(ženy i muži), kteří dali svůj život při osvobozování našeho území, bylo 17 let. Jiní bojeschopní lidé v té době už v Rusku nezbyli. Je úplně jedno, co se dělo po válce. Ta samotná úcta mrtvým je nezpochybnitelná. Chápu, že to nyní můžete vidět jinak. Ale věřím, že to pochopíte. Vy, nebo nejpozději vaše děti se budou muset opět chopit zbraní. Dost dobře budete jednou vy číst podobné řádky od podobného mladíka a budete mít co k tom u říci.

4 1
možnosti

Na Slovensku sa hovorí komu česť tomu česť ale pastierový patrí trúba. Ten kto takto zneuctil pamätník je doslova primitívny blbec. Rád by som vedel, ako by ste vy, ktorí to považujú za hrdinstvo, podľa vaších reakcii v diskúsii, reagovali na to, keby v Rusku, na Ukrajine v Polsku a niekde inde kde bojovali, takto zneuctil pomníky padlých českých a slovenských vojakov v II. svetovej vojne.

Dnes robia hlavne pražania takéto "hrdinské" činy, ale naviem či by títo "hrdinovia" dokázali obetovať to najcennejšie čo majú za iný národ.

10 3
možnosti

v tomto případě Ovčáček R^

6 2
možnosti

Snad to tím acetonem nepoškodil, on sice čistí velmi dobře, ale je hodně agresivní a není proto vhodné tím některé materiály čistit. Ale proč by to nechal na lidech co tomu rozumí, že?

1 1
možnosti

Přál bych tomu co zneuctil pomník Rudé armády aby byl dopaden a jako trest by dostal strání se o pomníky Rudé armády.

4 1
možnosti

Mame tam chybu, ve slove strani mate navic pismenko "t"...

2 1
možnosti

Vy toho naděláte. A přitom jsou to jen obyčejné obecně prospěšné práce - nenajdeš článek, jdeš čistit pomníček.

5 3
možnosti

Ty jo, to je fotoakce jak u Štikových nebo u Pomeje... Nu, jen houšť.

0 0
možnosti