Diskuze

Nekonečné zjišťování pokračuje. Znalec chce odklad posudku k otravě Bečvy

Soudní znalec Jiří Klicpera požádal o prodloužení lhůty pro vypracování posudku týkajícího se zářijové otravy řeky Bečvy. Je to už podruhé, předchozí termíny uplynuly loni v prosinci a letos v únoru.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když po půl roce není jasné, kdo otrávil Bečvu, je jasné, kdo otrávil Bečvu.

0 0
možnosti

A nakonec pan znalec příjde s teorií, že vše nasvědčuje tomu, že šlo o sebevraždu a případ bude odložen

2 0
možnosti
JO

Brabec: "Vyšetření v řádu hodin." Kdy by nic nebylo, kdyby neexistoval jeho kolosální střet zájmů, kdyby nebylo jeho ovlivňování (minimálně ovlivňování veřejnosti) ohledně Dezy...jen tento výrok samotný je na rezignaci "v řádu hodin" za totální nekompetentnost. Val, val, a už sa nevracaj. Až pak do basy. Grázlové.

1 0
možnosti
JM

J90a58n 58M88a41c15h78á78č

3. 3. 2021 16:33

Než to vyšetřej,tak už ty ryby budou zase umírat,ale stářím.

Jisté je jenom to,že DEZA to nebyla....

1 0
možnosti
VM
PZ

Pan znalec uz pred mesicem tvrdil, ze vinika jiz zna. Kdy bude tedy vhodna doba kdy to zverejnit, po volbach? Vlaste Deza to byt nemohla, to se vedelo hned v ten den.

5 0
možnosti
VM

Ano, po Burešových prohraných volbách.

1 0
možnosti
JT

Pan znalec má v papíre na stole pořádek jako pan premiér. Viníka si již před měsícem poznamenal na papírek, ale někam mu zapadl, nebo mu možná stůl uklízela manželka, či ho sežral křeček. Prostě na hledání potřebuje ještě měsíc, co je na tom divného.

4 0
možnosti
ZN

No já žiju v Přerově a hrozně rád jezdím kolem ní na kole.Vede tam moc pěkná cyklostezka až do Hranic.Ale řeka není vyráběna až do Přerova to je bohužel lež .Ryby lze pozorovat i v Lipníku a nejsou to žádné plotice.Nechci tu obhajovat nikoho ale proč novináři tak neskutečně a nehorázně lžou.Skoda že není středověk to by byli bez rukou.

0 0
možnosti
FE

Ze všeho, co jsem slyšel je naprosto jasné, že se "znalec" vymlouvá a ani nemá tušení, jak otrava vznikla

0 0
možnosti
MV

Tak ono kdyz udela pokus s barvivem, na fotce je videt po par metrech barvivvo v cele siri toku, ale tvrdi pak, ze se plizila latka po pravem brehu a do vody skocila az pod Deza, tak je to takove...co si myslet.

0 0
možnosti
Foto

Než p. znalec vysloví svou obhajobu Dezy, to mezitím zemřou stářím i ty nově vysazené ryby. To je fakt tristní ... Pánové Babiši, Brabče, Geussi, můžete klidně spát?

8 0
možnosti