Diskuze

Kontrola klece s primáty. Exčlen ODS čelí kritice za rasistický komentář

Na rasistický a pobuřující komentář u fotky z pražské demonstrace proti rasismu a policejnímu násilí, který uveřejnil na Twitteru zakládající člen ODS Petr Paulczyňski, se snesla ostrá kritika. Na bývalého člena ODS podá předseda KDU-ČSL Marian Jurečka trestní oznámení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KM

K80a32r97e64l 89M45u54c67h49a

15. 6. 2020 22:46

Jo dneska se člověk bude muset začít bát za chvilku co řekne tak aby to to bylo době korektní z pohledu me too, black lives matter atd, a na vše aby za sebou měl právníka, který mu řekne zda je o.k. Jo kde jsou ty časy např. České sody - např. prací prášek Arijéc nebo Alles Gute 1940 A jiné "nekorektní" parodie :) Jo kdyby to tento politik řekl např. v roce 2000 nikdo by se tím ani nezabýval. Holt doba s mění .....

0 0
možnosti
JT

樂Pan Jurečka asi nedával pozor ve škole, do řádu primátů se řadí i člověk 

1 0
možnosti
PT

Hm, udavač chce kázat o agresivitě a nenávisti jiných, udavačství to je ukázka agresivity a nenávisti. RvU Pirátů by tohle nebylo nic k divení, ovšem u Lidovců jsou to nějaké nové "pokrokové" "hodnoty".

0 0
možnosti
JB

Takže po pirátech začali udávat už i lidovci? Třeba jim někdo poradil, že díky tomu vyhrají volby. :-D

2 0
možnosti
RM

Jenom nevím, proč je ten Jurečka tak nenávistný, agresivní a rasistický.

2 0
možnosti
LV

L54e74o 24V17á29l83e74k

14. 6. 2020 15:43

Zaprvé, nevím, proč by měli lidé v Praze protestovat, že nějaký policista v USA nejednal podle zákona. Je to pouze zbytečné shromažďování, možnost infekce i dopravních kolapsů. K čemu je to dobré a čeho se tím dosáhne? A trestní stíhání za komentář k fotce? Hon na čarodějnice a důkaz o nesnášenlivosti a nezdravé společnosti. Nikomu to neublíží a o společenské nebezpečnosti nemůže být řeč. Je to pouze pokus o vtip. Pro někoho zdařený, jiného blbý a pro citlivky dokonce pobuřující, Ale pořád je to nadsázka, alegorie, vtip.

3 0
možnosti
IJ

Upřímně, ta fotka je opravdu hnusná. Proč fotograf použil takovou odpuzující fotku a nevybral jinou, klidnější?

2 0
možnosti

Popravdě - pročpak Vít Hassan, který se údajně chystá připojit ke štvanici na Petra Paulczyňského, zveřejnil právě tento záběr? Aby někoho vyprovokoval k "nekorektnímu" komentáři?Rv

4 0
možnosti
RS

Toho černocha by ani primáti mezi sebe nevzali.

1 0
možnosti
HS

Tedy kdo je vlastně rasista?

Ten, kdo přirovnal černocha k opici nebo ten komu vadí, že někdo přirovnal černocha k opici, zatímco kdyby přirovanl k opici svou sousedku, bude mu to úplně jedno?!

(Pomineme-li, že se o rasismus nejedná v žádném případě.)

1 0
možnosti