Radnice informuje lidi na mobil

Holešovice - Vedení Prahy 7 zkouší nový způsob informování svých obyvatel. Radnice se rozhodla nabídnout zasílání zpráv o dění v městské části na mobilní telefony. "Zavedením nové, bezplatné služby chce pravidelně co nejširšímu okruhu lidí poskytovat aktuální a podstatné informace z jednání zastupitelstva, rady či operativních porad vedení radnice," řekl starosta Prahy 7 Tomáš Dub.

Moderní elektronickou službu, která lidem zprostředkuje čerstvé informace o dění na radnici i v městské části, zavádí Praha 7 v hlavním městě jako první. Žádná jiná městská část ji dosud neinzerovala.

Krátké zprávy na e-mailové adresy mobilních telefonů budou odesílány přihlášeným zájemcům již v následujících dnech. Radnice předpokládá, že službu přivítají především mladí lidé.

Zájemci o novou službu, se mohou zaregistrovat na internetových stránkách Prahy 7 nebo v informačních centrech městské části. Případně mohou odeslat na číslo 0604 477 777 textovou zprávu začínající písmeny ZAP, za nimiž uvedou svou GSM adresu.

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video