Diskuze

Radní, jenž rozhoduje o miliardách

Před deseti roky byl Radovan Šteiner bezejmennou tváří z davu komunálních politiků. Dnes je jako městský radní na prozatímním vrcholu své kariéry a kromě své funkce zasedá v řadě společností. Jako radní zodpovědný za dopravu spravuje největší díl městských financí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kereme

24. 5. 2004 22:37
Okamžitě odsoupit!
Okamžitě odstoupit!
0 0
možnosti

Hans von Karlin

24. 5. 2004 10:13
DOTAZ
JAKÉ MÁ TENTO PÁN VZDĚLÁNÍ ??? MUSÍ MÍT ZASTUPITELÉ, STEJNĚ JAKO JINÍ STÁTNÍ ZAMĚSTNANCI, URČITÉ VZDĚLÁNÍ NA DANOU POZICI ??? NEBO MŮŽE DĚLAT ZASTUPITELE NAPROSTO KAŽDÝ ???
0 0
možnosti

chroustík

24. 5. 2004 15:47
Re: Pozor,
směšujete pojmy a dojmy. Zastupitel, radní, starosta, primátor NEJSOU státní zaměstnanci. Zastupitel je volený zástupce občanů v obecní samosprávě. Může to být kdokoliv kdo má volební právo od věku 21 let. Zastupitelem tedy může být zvolen každý, kdo to ve volbách do zastupitelstva dokáže. Do rady může být opět zvolen každý zastupitel, kterého tam zvolí zastupitelstvo, tedy již nikoliv občané, ale ti, které si občané zvolili. Takže čistě teoreticky může být primátorem či radním člověk se základním vzděláním 9 tříd. Hlavně sem nepleťte stát, stejně tak úředníci na radnicích NEJSOU státní zaměstnanci.
0 0
možnosti