Diskuze

PRO a SPD si konkurují, ve volbách ale mohou spolupracovat, míní politolog

Nedělní protivládní demonstrace politologa Aleše Michala ničím nepřekvapila. Jako jednu z mála novinek vnímá účast Jaroslava Foldyny z SPD. „Ukazuje se, že Rajchlovo PRO a SPD jsou spojité nádoby,“ řekl v rozhovoru pro iDNES.cz. Přestože si strany konkurují, Foldyna podle politologa jako vyslanec ze Sněmovny testuje, jestli je nějaká spolupráce v nadcházejících volbách možná.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

🩸🌞Vítězná strana voleb (a to bude ještě dlouho ANO,) by měla mít premiéra vždy a k tomu samozřejmě silová ministerstva. Jde jen o to, nenechat si ⚡🌀🐔prodavačky mobilů (TOP) a vulgární amazonky s r.o., (ODS) pindat do vládnutí.

0 3
možnosti
LM

Vítěz je ten, který sestaví vládu.

1 1
možnosti
LD

Pražáci ještě pořád nepochopili, že na knihovně vlaje vlajka hokejových

"Beranů Zlín"...;-D

0 1
možnosti
Foto

P96e14t39r 94H76l27o60c22h

18. 4. 2023 6:24

Že by dva konkurenční gangy, Žraloci proti Tryskáčům?

0 0
možnosti
JO

J79i12ř71í 75O31p31l88t

18. 4. 2023 3:00

chudoba, diktátoři, sliby, že dají každému, fašismus/komunismus, pořád dokola.

0 0
možnosti
Foto

Jen at si konkurují a doufám to i tak zůstane a žádné dohody nebudou.

2 1
možnosti
MH

no jistěě, na dohody je tu jen Rychetského multislepenec ;-D

3 4
možnosti
PK

Tak jak minuly volby vyhral Antibabis, ty pristi vyhraje Antifiala. Ale zatimco Babis si svy priznivce udrzel a jen spojil sve odpurce, Fiala se slepencem dela maxmum pro to, aby znechutil i ty, co ho volili. Uz ted musi jeho verni hodne popirat realitu, aby mu mohli dal fandit a jakmile prijde levicacke zvysovani dani, udrzi si uz jen rudozelene eurosocialisty.

6 7
možnosti
LP

Rozdíl je v tom, že voliči,ODS jsou schopni vlastního myšlení a pokud nebudou s výsledky vlády ODS spokojeni budou volit někoho jiného což se o voličích Stébáka bureše říci nedá ti volí bez jakéhokoliv myšlení pouze za koblihy, nebo jiný benefit.

6 3
možnosti
MH

viděl bych to tak že Babiš ve své poslední čtyřleté štaci ro roku 2029 půjde do holportu s každým kdo není cítit slepencem .....proč by to neměl udělat na to není odpověď - prostě to udělá, 4 roky je mimo, 8 nepřipadá do úvahy zvlášť když mu v roce 2029 bude 75 let a odejít jako komparz to ani neuvažuje

radši dá křeslo Okamůrovi než by trčel poslední 4 roky svého politického života jako poslední neviditelný to je naprostá jistota - ale nevěřící Tomášové tomu tady nevěří tak si holt na ten volební masakr v roce 2025 musíme počkat ;-D R^

0 0
možnosti
VP

Vás to možná těší, ale já z té demolice hlupáků radost nemám. Mám tuhle zemi docela rád a dostane-li se do rukou takovým... bude to peklo.

5 0
možnosti
FH

„Kdopak mi to tady loupe perníček?!“

Tomio Okamura při pohledu klesajících preferencí SPD.

2 0
možnosti
PZ

Zlá vláda jim vymazala polovinu Václaváku a to v přímém přenosu........

0 0
možnosti
RK

R93a67d71e74k 60K22l42o61s

17. 4. 2023 19:28

Tak a to si vykoledujeme za slepou nenávist k Babišovi... Rychetský to udělal, tak, aby se do sněmovny díky koaličním machinacím mohly dostat strany na pokraji zájmu KDU a Top09 a výsledkem je nikoli sestřelení ANO, ale to že vznikne nějaký slepenec oportunistů PRO+SPD+Trikolora a já nevím kdo ještě, ti si v tomhle v pohode proklouznou do parlamentu s takovými persónami jako Rajchl, Vrabel (samostatně bez šance) a ještě budou mít dost křesel na koalici s ANO+KSČM+CSSD...

Takže tu budeme mít vládu premiera Babiše, ministry Okamura, Konečná, Rajchl, Foldyna, Vrabel atd... Jako chtěl bych vám říct ,, dobře vám tak" za tu AntiBabis propagandu, ale mě se tahle vláda bude týkat taky, takže spíš ,,díky moc!"

0 3
možnosti
MK

M11a95r59t47i47n 37K75r59a85l

17. 4. 2023 19:39

K těm hrůzným fikcím bych ještě přidal Schillerovou a Havlíčka. Nevidím tam rozdíl od jmenovaných.

1 0
možnosti