Diskuze

Na kampeličce nic nevydělal, vysvětluje mluvčí vlády Fialův zatajený milion

Premiér a předseda ODS Petr Fiala vysvětluje před veřejností zatajený milion z kontroverzní Podnikatelské družstevní záložny. Jeho odpovědi pro MF DNES zformuloval mluvčí vlády Václav Smolka. Na dotazy však odpovídali pouze prostřednictvím mailu a nebylo tak možné na odpovědi reagovat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

OK, tak to má Peťka promlčeno, ale někdo by mu měl dát alespoň žlutou, ne

2 0
možnosti
HM

Vydělal, nevydělal. Zatajil své peníze v pochybném ústavu

2 0
možnosti
LK

Mluvčí vlády opoměl zmínit, že nyní na kampeličce 50 000Kč prodělá. A číslo účtu, kam lze poslat peníze na toho chudáčka dobráčka.

1 0
možnosti
JM

bože můj, to je finanční gramotnost, že by jeden omdlel. Strčí milion do pračky na peníze, zapomene že ho tam měl a nakonec se bude omlouvat, že stejně nic nevydělal.

A tohle nemehlo chce řídit stát.

8 1
možnosti
JI

J83i55r67i 25I46s58k61r62a

24. 1. 2024 10:30

A je to tu opet a zase, za dalsi vlady ODS se vynorila dalsi kauza dokladajici, ze modreho ptaka ty devadesatky jeste nepustily.

Jen lide maji zjevne problem si zapamatovat, jak to dopadlo pred napr. 8 lety, jak ODS a jeji koalicni partneri koncili u soudu. Tak gratuluji volici petikolky, zase jste je na par let dovedli k penezovodum, Vankovou v Brne k bytum a koksu, Stanjuru vytahli z pruseru v Opave, Kupku od zlodejen v kampelicce do aktualnich prusvihu na ministerstvu dopravy a Don Pablo? Ten dostal jen zlutou kartu. Jen doufam, ze si to zapamatujete na delsi dobu nez jedno / dve volebni obdobi!

6 3
možnosti
JD

možná z toho milionu oficiálně ne .. ovšem z těch zašantročených stovek milionů mu asi něco káplo .. proč by jinak do takové kampeličky lez ..

5 3
možnosti
LS

Ukradl prachy určené pro podporu vítězství Ukrajiny. Tím samozřejmě podporuje Putina, ale je mu to jedno, hlavně že jemu se sype

3 3
možnosti
Foto

ten ale musí mít pracky plné mozolů !

7 3
možnosti
JO

J62i51ř25í 83O97p28l55t

24. 1. 2024 10:07

tak proč tam měl milion? aby nic nevydělal? a to chce řešit ekonomiku státu, jo? poslední kauzy jurečky, rakušana a fialy jsou na demisi vlády a nové volby.

10 3
možnosti
LB

Tak samozřejmě. On si nechal poradit kam ty prachy vrazit, a to bohužel od mediálního, nikoli finančního poradce a tak se bohužel kvůli tomu, že ten pán, co mu radil, není ve finančnictví kovaný, prostě stalo, že pan Fiala nic nevydělal a nejradši by na celou věc zapomněl, až na ni v tom majetkovém přiznání zapomněl doopravdy.

1 1
možnosti
LS

Fialový lupič v čele modrých strak pere peníze původně určené pro žlutomodré.

7 6
možnosti
ZB

V opravdu demokratickém a svobodném státě by za toto Fiala a spol. ve vládě skončili. V Česku bude stačit několik lží a pojede se dál.

5 6
možnosti