Diskuze

Stále nežijeme v plně respektující společnosti, říká šéf Prague Pride

S logem ve tvaru srdce, které symbolizuje osm miliard srdcí, která bijí po celém světě, začíná v Praze dvanáctý ročník festivalu sexuálních menšin Prague Pride. Na budově pražského magistrátu byla v první den festivalu hrdosti LGBT+ komunity vyvěšena duhová vlajka. „Stále nežijeme ve společnosti, která je plně respektující,“ řekl ředitel Prague Pride Tom Bílý.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Protože neustále (resp. jak jsou splněny předchozí) vznášíme nové a nové požadavky....

0 0
možnosti

Tak hlavně že vy jste tak tolerantní a respektující...

5 0
možnosti

Já si naopak myslím, že Češi jsou nastandartně respektující. Ale s takovýmto vnucováním se a prezentací počet těchto lidí bude prudce ubývat. Ale dělejte jak myslíte ;-D

8 0
možnosti

Jděte -víte kam vy teplí pionýři.

3 0
možnosti

Ať už Hřib táhne do xxdexx. Kjetén.

3 0
možnosti

P81a27v93e23l 41O36t12t44l

8. 8. 2022 23:27

Mně to připadá, jako by si Polreich usmyslel, že všichni budou milovat špenát tak, že jej nakydá po celém václaváku a radnice to bude sponzorovat.

11 0
možnosti
Foto

Prý tam kvůli akci přijdou desítky tisíc turistů. Tak snad máme dost vakcín na opičí neštovice, které se jinde rozšířily kvůli konání podobných akcí.

8 0
možnosti

Pročetl jsem si kus diskuze a obhájců zadnicových exhibic je tady zoufalé minimum. Nicméně první ligu za ně kope bloger Bronislav Gabryš, který prostě neuznává argumentaci a snižuje se i k pokusům o dehonestaci oponentů na základě jména... Pokud tuto menšinu v diskuzích reprezentují takoví lidé, těžko čekat, že se homosexuálové dočkají většího respektu...

10 1
možnosti

D61a83v86i48d 69J40e14c95h

8. 8. 2022 21:27

Každá diskuse má někoho, tahle Gabryše, jiná zase Vaňka, Bílinu, či úplně někoho jiného. A všichni mají jednu společnou vlastnost - hrozně prudí.

6 1
možnosti

.. Gaybris zasahuje .. :-P

2 2
možnosti

Gayclavik nesmí chybět... :-P

0 0
možnosti