Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Cikánská arogance vyžaduje reakci, vzkázal do Duchcova poslanec Chaloupka

"Vaše (cikánská) arogance přerostla už dávno do rozměrů, které vyžadují reakci." Jedna z vět, kterou vzkázal do Duchcova poslanec Věcí veřejných Otto Chaloupka. Vyjádřením na internetu reagoval na dopis, který napsal starostce Duchcova otec jedné z žen obviněných z útoku na manželský pár.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FC

Některým se nelíbí Putin. Dobrá, co tedy předseda vlády Austrálie Kevin Ruud:

Muslimové, kteří chtějí žít podle islámského práva Sharia,byli ve středu vyzváni, aby opustili Austrálii, čímž se vláda zaměřila naradikály ve snaze odvrátit možné teroristické útoky. 

Rudd sám pak rozhněval některé australské muslimyprohlášením, že podporoval  špionážníagentury ve sledování národních mešit. Cituji: 

„Přistěhovalci, ne Australané, se musí přizpůsobit. Přijměteto, nebo odejděte. Jsem unavený obavami tohoto národa u toho,  zda nejsme ohroženi nějakými jedinci čijejich kulturou. Od teroristického útoku na Bali jsme u většiny Australanů zaznamenali nárůst vlastenectví.“ 

Naše kultura se vyvíjela během více než dvou století bojů,pokoušení a vítězství milionů mužů a žen, jež usilovali o svobodu. Mluvímepřevážně anglicky, ne španělsky, libanonsky, arabsky, čínsky, japonsky, rusky,nebo jakkoli jinak. Tudíž, pokud se chcete stát součástí naší společnosti,naučte se jazyk! 

Většina Australanů věří v Boha. Není to žádný politickýpravicový nátlak, ale prostý fakt, neboť právě křesťanští muži a ženy založilitento stát na křesťanských principech, což je jasně zdokumentováno. A je jistěvhodné, aby to bylo vyobrazeno na stěnách našich škol. Pokud vás Bůh obtěžuje,navrhuji vám, aby jste uvažovali o jiné části světa jako svém domově, neboť Bůhje součástí naší kultury.  Vaši víru můžeme akceptovat, a nebudeme se ptát proč. Vše,co žádáme, je aby jste vy akceptovali tu naši a žili s námi v souladua pokojném soužití.  Tohle je naše země, naše půda a náš způsob života  dáme vám veškerou příležitost k tomu,aby jste toto  všechnomohli užívat. Alejakmile jste si začali stěžovat, naříkat a remcat onaší vlajce, našichzávazcích, naší křesťanskévíře nebo našem způsobu života, velmi Vámdoporučujivyužít další přednosti našískvělé australské svobody - právo odejít.Pokudjste nešťastní, odejděte. Nenutili jsme vás sempřijít. Požádali jste, aby jstetu mohli být. Tak přijměte zemi, která přijalavás.“

9 0
možnosti
JH

Přesně tak.....

2 0
možnosti
JJ

Konečně se snad pohnou ledy !!!!!!!!

8 0
možnosti
JH

Nevím jestli se pohnou ledy,ale dokud budou parazité a pijavice politici,tak budou parazitovat na tomto státě i cikáni.A k této problematice by se měl vyjadřovat jen ten,kdo s nimi bydlí aspon 10 let.Politici jejich chráněním si chrání jen svoje koryta a nemají zájem pro to nic udělat,jen 23 let melou hubou.

V jiných státech EU by to měli hned vyřešené.

14 0
možnosti

I54v20a79n 15Š64o80u60t24a

22. 6. 2013 17:23

Citát pana Putina v Dumě "V Rusku žiji Rusove. Kdokoliv menšinový, odkudkoliv, chce-li žit v Rusku, pracovat a jíst v Rusku, by měl mluvit rusky, a měl by respektovat ruské zákony. Pokud uprednostuji Shari'ya zákon, pak doporučujeme, aby šli tam, kde to je to právo země. Rusko nepotřebuje menšiny. Menšiny potřebují Rusko a my jim nebudeme poskytovat zvláštní výsady, nebo se snažit změnit naše zákony, aby vyhověly jejich touham, bez ohledu na to, jak hlasitě se křičí "diskriminace". Konec citátu. Bez komentáře.

27 1
možnosti
ŠF

Hm, tak proč ten váš idol tak brání Čečencům, Dagestáncům a dalším menšinám, aby se od Ruska oddělily a žily si na svém území podle vlastních pravidel? Že by to "Rusko nepotřebuje menšiny, menšiny potřebují Rusko" nebyla až tak úplně pravda?

2 11
možnosti
JS

J52o77s30e94f 24S78o88k84o96l

22. 6. 2013 12:43

No, ačkoli jsem skromný a mírumilovný člověk, shrnul bych to slovy: tuto diskusi jsem vyhrál ;-D

2 5
možnosti
JZ

Nemám momentálně čas s ním diskutovat, ale pan Zdeněk Diviš je normální multikulti idealista. To je vše co mám k panu Divišovi.

Co se týká cikánů, čeká nás s nimi dlouhá práce a musí být jinak vedena, než byla dosud. Existují kultivovaní romští jedinci, ale těch je mizivé procento. Zkulturnit ty ostatní lze pouze cestou represí, vytváření prostředí aby cítili následky svého jednání a to je třeba vůči nim uplatňovat kolektivně, protože cikáni jsou komunita, která drží ve svých neřestech při sobě a podporují se navzájem. Oni jako celek musí seznat, že jejich jednání nemá budoucnost a nebude ze strany majority tolerováno.

Všude jinde to už začínají chápat, dokonce též pochopili na Slovensku, (viz nedávná policejní razie v cikánské osadě Moldave nad Bodvou), jen u nás tady v České republice to našim politikům nedochází, mají jiné straosti, což se na nich projevuje a tak naši politici jdou stále cestou nejmenšího odporu, čehož cikáni mistrně využívají. Na nás, na naší majoritě je vytvořit podmínky, aby ta cesta nejmenšího odporu nebyla nadržování cikánům. Musí se to začít řešit, pozdě bylo už včera. Oni by nám fakt brzy přerostli přes hlavu, kdybychom to neřešili.

27 0
možnosti
DS

Ale jo, jsou podmínky, za jakých se s nima dá vyjít... s většinou... kupřikladu předloni nám jeden čmoudík šlohnul z kůlny bourací kladivo... a za dva dny ho donesl zpátky v pořádku a ještě s omluvou;-D protože něco holt chlapec nečekal... zavolali jsme kamarádovi, taky cikánovi a bylo... kdybych mu rozbila hubu já nebo přítel,mohl by se ohánět rasismem a kdovíčím ještě... ale nechat si ji rozbít jiným cikánem, to mu strach nedovolil:-P

15 2
možnosti
DK

Nedovedu si predstavit, jak by mel podle pseudohumanistu vypadat idealni svet (z hladiska pravidel) pro neidealni spolecnost. Pokud mam idealni spolecnost, nejsou de facto zadne zakony a tresty potreba, protoze takova spolecnost neporusuje moralku (samozrejme ciste teoreticky). Protoze takova spoecnost neexistuje, musi se vytvorit zakony tak, aby byly adekvatni situaci. Cili pokud mam stat problem v tom, ze ridici casto jezdi opili, je treba zprisnit tresty za tento prestupek/trestny cin. Pokud ani to nezabere, pak je treba zvysit vymahani zakonu napriklad zvysenim poctu policistu anebo zakazat alkohol zcela vyrabet. Je jasne, ze pokud zakony porusuje primarne urcita etnicka skupina, nelze zakony aplikovat pouze na tuto skupinu, ale zavest je plosne, takze ve vysledku sice plati pro vsechny, ale dopad bude mit hlavne na tu konkretni skupinu. Presne o tohle se pokusila Rapkova se svym navrhem, ze za seriove pachani stejneho prestupku muze byt osoba, ktera tam nema trvale bydliste, vykazana a zamezen ji vstup do mesta. Proti tomu se ozvaly dve skupiny - Romove a pseudohumaniste s tim,ze zakon je primarne zameren na Romy...Tak sakra, co by jeste chteli? Samozrejme, ze je zameren na Romy, to je prece logicke. To je jako by si nasilnik prepadavajici zenske a znasilnujici je stezoval, ze do tmavych mist dal svetla a kamery. Pseudohumaniste, co vy vlastne chcete?

13 0
možnosti
DJ

proti tomu navrhu se ozval kazdy kdo dokaze premyslet dal nez za prvni emoci ktera mu prijde na jazyk. Resit problem tim, ze ho "odsunu" (jak priznacne), nebo pred nim zavru oci neni totiz systemove a dlouhodobe. Ostatne staci se podivat kam az zasel cikansky problem v soucasnosti.

0 7
možnosti
JU

Ono by stačilo koupit pár stavebních koleček a ty v krymu zaměstnat je na výstavbě dálnice, za ujeté km chleba a vodu. Potom by se od nás rychle stěhovali.

2 0
možnosti
JJ

nebuď najivní, první příležitost a kolečka skončí ve sběrně šrotu a pak by už jen vysedávali ve stínu u dálnice:-)

1 0
možnosti
Foto

Ještě nikdy jsem se nezapojil do žádné diskuse, nefandím žádné politické straně, ale pan poslanec konečně správně naznačuje cestu jak s "přizpůsobivými" a agresivními skupinami jednat ze strany úředníků a našich volených zástupců. Jde v první řadě o to, nebát se křiklounů a nazývat věci pravými jmény.

Jen více takových slušných lidí.

Hendrych

10 0
možnosti
DJ

tak v tom puvodnim trendu prosim pokracujte ;-D

0 13
možnosti
KN

Heparinový vrah,manželé Stodolovi,chlapíci, kteří vyšluknou na jeden zátah desítky milionů.násilníci z fotbalových stadionů, bílí lůzři ubíjející kladivem stařenky- to nejsou Romové. Volání po radikálně rasově založeném systému patří do 19.století. Hanebnost se má prostě trestat a ne  využívat k vytváření viníků našeho vlastního zmaru.

0 1
možnosti
JN

On po něm také tady nikdo nevolá. Tady se požaduje, aby se tak komunita, konkrétně ta, za kterou mluví ten člověk z Duchcova a jejímž jménem k čemusi vyzývá starostku, začala chovat slušně. Je to příliš troufalý požadavek?

7 0
možnosti
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Emisní povolenky, jak jsou nastaveny, zadupou náš průmysl do země, řekl Bžoch

26. dubna 2024  5:42,  aktualizováno  11:11

Přímý přenos Tématu Green Dealu a jeho možné revize, se věnovali kandidáti pro volby do Evropského parlamentu v...

Největší hrozbou je ruský imperialismus, řekl Lipavský v Budapešti

26. dubna 2024  11:05

Český ministr Jan Lipavský na setkání se svým maďarským protějškem Péterem Szijjártóem uvedl, že...

Danko dostal za nabouraný semafor pokutu a zákaz řízení. A šel zametat

26. dubna 2024

Místopředseda slovenského parlamentu a šéf vládní Slovenské národní strany (SNS) Andrej Danko...

Kdo je Matěj Ondřej Havel? Skaut a učitel dějepisu může nahradit Langšádlovou

26. dubna 2024  10:37

Za jeho životopis by se nemusel stydět ani Mirek Dušín z legendárních Rychlých šípů. Nástupcem...

Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO
Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO

Každý den po celý tento týden můžete vyhrávat jedinečné dárky od značky BEBELO.