Pomozte při pátrání po ztracené dívce

- Sedmnáctiletá Barbora Pýchová z Prahy je od neděle 18. července nezvěstná. Kolem 17. hodiny odešla z domova na pražskou diskotéku, kam a s kým šla, ovšem neupřesnila. O půlnoci volala domů a od té doby o ní rodiče nemají žádnou zprávu. Pokud něco o hledané dívce víte, dejte, prosíme, vědět rodičům. "Neměla žádné trable. Žádný důvod k útěku," říká její otec.

Barbora Pýchová má světle hnědé vlasy, v levém uchu nosí několik stříbrných naušnic. Upoutat by mohlo její tetování na pravém rameni - asi deset centimetrů velký ornament se značkou SIX 99.

Když odcházela v neděli z domova, měla na sobě bílé tričko s úzkými ramínky, světlemodré džíny a obnošené šedé sportovní boty. V černé ledvince měla doklady a klíče.

Na každou zprávu o hledané dívce čekají její rodiče. Můžete se ozvat buď na mobilní telefon 0603/587589 nebo na e-mail: tomastik@brailcom.cz Manželé Tomaštíkovi, rodiče Barbory Pýchové, všem, kteří jim o dceři poskytnou jakoukoli informaci, děkují.

Hledaná Barbora Pýchová

Hledaná Barbora Pýchová


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Témata: Tetování

Video