Diskuze

ČSSD čeká velmi těžká volba, shodují se politologové. Babiš hraje o voliče

Dva dny poté, co Seznam Zprávy zveřejnily svou reportáž ze Švýcarska s Andrejem Babišem mladším, čelí český premiér tlaku ostatních politických stran. S ním také jeho koaliční partner ve vládě ČSSD. Situace v české politice je vážná, shodují se političní experti.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J79i61ř42í 61K35o97s

15. 11. 2018 17:41

Kdysi Babiš slavnostně vyhlásil, že za svoje děti by položil i život. Ale funkci nepoloží, za to mu děti přeci jen nestojí. Zvlášť když - jak se teď ukazuje - jsou takový nevděčný ...

0 0
možnosti

Je na čase, aby vznikla politická strana, kterou založí podnikatelé, kteří vykopali svoje firmy od píky a nikdy nic neukradli. Tací lidé dokážou vést spolehlivě stát, znají problémy země a dokáží navázat příznivé vztahy se zahraničím. Nemají komunistickou minulost, jsou vzdělaní a nejsou napojení na mafii ve státě, která všechno rozkradla. Je třeba v tom našem chlívku udělat pořádek a začít opravdu stahovat náskok například vyspělého Německa.

2 0
možnosti

Nehraje o voliče, už jen o volyče.

4 0
možnosti

ČSSD musí skákat jak Andrej píská. Předčasné volby by pro ně byly polibkem smrti. To že ve vládě budou pouze komparzem bylo jasné od prvopočátku.

0 0
možnosti

"ČSSD čeká velmi těžká volba"

Jediná voľba pre ČSSD je odísť z vlády, a začať robiť tvrdú opozičnú politiku. Neustále napádať každý krok vlády, tým si naháňať stratených voličov a súčasne sa pripravovať na predčasné voľby..

3 2
možnosti

Naopak, ČSSD ve vládě zůstane.

0 0
možnosti

D20e11n19i62s 30H56u17m17l

15. 11. 2018 9:31

Tohle uz by byl treti pokus, ne? Pak nevybira prezident, ale predseda snemovny

0 0
možnosti

Ne. Když parlament vysloví důvěru vládě a ta z jakýchkoliv důvodů skončí, začíná se nanovo. Tzn. 2 pokusy president a třetí pokus předseda parlamentu.

0 0
možnosti

Vidim pro ČR velký špatný ať to dopadne jakkoliv.

2 0
možnosti

Presne tak. Driv kdyz se prislo na nejaky pru...er padla vlada byly volby a jelo se dal.Dneska ale premier vlastni pulku republiky a neni skutecne zadna sila ktera by ho z postu dostala at bude mit za sebou jakoukoliv aferu.

1 0
možnosti

Včera Tomio říkal, že by se mohl otevřít prostor pro vládu odborníků, která by prosazovala program SPD. Program, který je VLASTENECKÝ, a který je určen pro POCTIVÉ pracující této země.

V tu chvíli se mi z toho skoro zatočila hlava.

4 0
možnosti

Až dosud jsem volila neparlamentní pravici, ale po této kauze je mi Babiš stále sympatičtější

1 6
možnosti

Ve Švýcarsku je podle Besta za natáčení skrytou kamerou pěkná pálka. To měli ti pisálkové štěstí, když ujeli dříve.

1 1
možnosti

Nic to nemění na kvalitě té reportáže.

1 0
možnosti