Miloslav Ransdorf

Miloslav Ransdorf | foto: iDNES.cz

Podporují komunisté světový terorismus?

  • 51
Ti, kteří pozvali spřátelené armády k dvacetileté okupaci, se dnes dopouštějí minimálně srovnatelné vlastizrady. Komunistická strana Čech a Moravy, nástupnická organizace zločinecké KSČ se snaží se zabránit dokonalé obranyschopnosti země. Navíc v době, kdy se může schylovat k válce mezi takzvaným Západním světem a Blízkým východem.

"Je třeba vycházet z toho, že neexistuje vnější hrozba pro Českou republiku," prohlásil europoslanec Miroslav Randsdorf pro Haló noviny (11. 8. 2006) druhý den po zmaření příprav na hrozivě vypadající atentáty nad oceánem mezi USA a Velkou Británií.

Je snad Miroslav Randsdorf slepý, hluchý nebo jen zaslepený stranickou ideologií, že nevidí reálný stav? Teroristické skupiny sdružující se pod vlajkou hnutí Hizballáh napadají z jihu Libanonu sever Izraele, vnikají na jeho území a unášejí vojáky, tedy představitele státu. Pákistán zdokonaluje svou jadernou výzbroj. Severní Korea je připravena napadnout Japonsko a americké cíle v Tichomoří.

Komunisté, kteří se nerozpakovali pozvat sovětské, polské, východoněmecké, bulharské a maďarské vojáky, aby stříleli do jejich vlastních lidí, se rozčilují nad možnou přítomností amerických vojáků v Česku.

Přitom Česká republika by spojencům v NATO mohla pomoct při výměně strategicky důležitých informací na poli protiraketové obrany a při varování pomocí senzorů před případným útokem na USA a další členské státy Severoatlantské aliance, jak agentuře ČTK řekl jeden z vojenských expertů.

Myslím, že to za pokus stojí. Nejsem zastáncem politiky Bushova kabinetu v jeho ropném tažení, ale mám na paměti slova bývalé izraelské premiérky Goldy Maierové: Uděláme cokoliv, abychom ochránili naše občany. A tvrdě potrestáme kohokoliv, kdo jim ublíží. A dodávám: Pojďme tomu společně zabránit. Šanci máme.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video