Diskuze

Přibylo nejméně nakažených za 10 měsíců. Hospitalizováno není ani 300 lidí

Za sobotu v Česku přibylo 152 nově potvrzených případů nákazy koronavirem, uvedlo ministerstvo zdravotnictví. Je to nejnižší sobotní přírůstek od 1. srpna. Hospitalizovaných je pod tři sta. Sedmidenní incidence klesla na 22.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Kucííííí, už se na to nesmyslný testování vykakejte ;-D No já vím, kšeft je kšeft... ;-O

0 0
možnosti
Foto

J52a11n 49B51r65a33u46n

6. 6. 2021 20:33

Tak proč se ještě nespustily ty lyžařské vleky?

0 0
možnosti
MK

Ty už dávno jedou člověče...

0 0
možnosti
DN

Takže nutno častěji testovat a respirátor dvakrát denně vyměnit...

0 0
možnosti
OU
MH

Milé děti, chci vás tímto poprosit, abyste podle současné vlády neschopných nemehel a psychopatických ignorantů neposuzovaly celou generaci dospělých.

16 0
možnosti
LH

To je fak posuzujte generaci podle opozice... ;-D

1 12
možnosti
FN

A přesto 90% lidí bude volit vládu(ANO+ČSSD+KSČM) a nebo pandemickou pseudoopozici (Piráti+TOP09+STAN+ODS+KDU), která hlasovala spolu s Babišem.

RvRvRv

Ve Švédsku nenosili ani respirátory ani roušky, nezavírali hospody, služby, maloobchod ani školy a mají tam ani ne polovinu mrtvých.

Hodně podobně - bez tvrdého lockdownu, Švýcarsko, Norsko, Finsko.

4 5
možnosti
LV

Třeba mají ve Švédsku zdravější populaci, já znal 10lidí co covid nepřežili, 9 z nich tomu šlo hezky naproti celý svůj život, stravovaci návyky šílené, velká nadváha, chlast, pohyb minimální a věk přes 65let(jasně dnes to není žádný věk) a kupa dalších nemocí. Ten desátej měl bohužel silnou cukrovku, jinak se v ostatních věcech s těmi devíti neshodoval.

0 0
možnosti
PF

Ale na tu situaci se preci neda divat v jednom okamziku, musi se videt trendy. Loni se vycitalo vlade, ze ve chvili, kdy jsme si mysleli, ze covid je za nama, vsechno uvolnila. Jak muzeme vedet, ze tohle je konec? Kdyz misto toho, aby pripadu ubejvalo, jich zacne pribejvat procento denne, tak si spocitejte, kolik to je za rok, to uz prave neni tech 300 denne. Souhlasim s uvolnovanim, to asi kazdej, ale preci jen opatrne, na tom mi neprijde nic nepochopitelnyho. Ve Francii maji porad zakaz vychazeni od 21 hod. Pritom to tam taky ustupuje. Neda se furt jet systemem brzda plyn.

3 3
možnosti
VF

Problém je, že pořád není vyjasnění vliv opatření. S jarem respirační choroby klesají i bez opatření, s podzimem rostou i přes opatření.

4 0
možnosti
MZ

Covidhysterici nemají co žrát a berou psyciatrické ordinace útokem:-)

1 0
možnosti
MK

Můj bohatý kamarád pořádá oslavu svých čtyřicetin. Teoreticky by to mohlo proběhnout v hospodě. Dorazilo by tam 30-40 lidí. A kámoš na tomhle nikdy nešetří. Místní hospoda mohla mít krásný kšeft.

Ale proběhne to v soukromých prostorech vilky a na její zahradě. Proč? Můžete hádat! :-)

U jednoho stolu si sedne lidí, kolik chce. Na záchod nebudeme nosit respirátory. Nebude to tam páchnout desinfekcí. A nikdo nebude po nikom chtít žádné certifikáty o čemkoliv.

Takže náš hospodský může poděkovat vládě, která stanovila pravidla, jako by teď nebylo pár případů covidu – ale byl nakažený skoro každý druhý.

1 2
možnosti
MN

V 99 % hospod po vás nikdo ani certifikáty ani respirátory nepožaduje.

7 0
možnosti