Diskuze

Piráti a STAN zjednoduší kampaň. Klíčová témata budou zadlužování či vzdělání

Obří zadlužování země, modernizace vzdělávání nebo lepší ochrana krajiny, to jsou některá témata, na která se Piráti a STAN budou chtít v kampani soustředit. „Je třeba zjednodušit komunikaci programu,“ řekl k tomu iDNES.cz poslanec Pirátů Mikuláš Ferjenčík. „Určitě platí taktika celkového zjednodušení, zpřehlednění kampaně,“ uvedl šéf STAN Vít Rakušan.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Když Piráti prohlášují, že chtějí moderní vzdělávání. Je jasné že míní genderová, evropská a sociální studia. Stejně jako nově vznikající obor, historie rasismu. Ale tito absolventi tak potřebných oborů, nám bohužel na splátky toho dluhu nevydělají. ;-D

2 0
možnosti
PD

Tak jestli chtějí lepší vizualni kampaň, co tak koupit ferjencikovi hreben

5 0
možnosti
AN

A90l84e36š 95N58o69v80á56k

6. 8. 2021 12:57

nebo nůžky...:-)

1 0
možnosti
JF

Já jsem za tu jejich kampaň rád.

Je vidět, že to alespoň pár lidem otevřelo oči.

Tohle zelenorudé zlo je totiž nejvýživnější podhoubí pro hnědé nácky.

6 0
možnosti
Foto

Stát co slouží lidem jo? To by jste museli mít jinej přístup k Evropskému plánu green deal, uprchlíkům, zbraňové legislativě, a podporovat střední třídu, která vás živí a táhne tenhle stát! Spíš se snažíte zaplnit tuto zemi nepřizpusobivými lidmi z nekompatibilních civilizací, chcete sebrat lidem právo na ochranu střelnou zbraní, chcete aby neodpovědní jedinci co se jen vezou na státních dávkách ještě víc podojili normální lidi a stát, a totálně to tu zlikvidovat kvuli grean deal. A moc se mi líbí, jak vždy nejakej vysok funkcionář vykvákne vaše neomarxistický plány do médií a pan předseda to druhej den dementuje a funkcionáře uklidí. Jo a taky se mi na vás líbí, že upravujete média jako komouši za Klémy. Tehdy při projevu v roce 1948 zbyla na fotce po slánskym jen beranice a dnes mažete články a rozhovory co jste pustili do éteru pře x-lety a vokecáváte to pravidelnym mazáním. Jako ty kecy o mnohoženství z roku 2017 akorát, že z toho roku a starších článku se smazal jen ten s vašimi deviantními představami o vstazích mezi lidmi. Vy jste tak průhlední komouši, že je mi z vás na blití. STAN ti se po volbách budou cejtit jako slušná holka po mejdle bez kalhotek a v posteli s 7 spícíma chlapama a bolestí v oblasti pohlaví a konečníku, ale aniž by si pamatovala co se to sakra včera večer dělo. Spojení s váma je pěkně poškodilo a myslím, že to už vědí...;-D a neví jak z toho ven. Spousta lidí by je volila, ale protože jsou s váma v holportu budou volit tradičnější strany... bohužel. Je srandovní jak furt kydáte hnůj na SPD, ale jste stejnej extrém jako oni ;-D A je to den po dni horší viz ten kvák s Krpálkem - hele předsedo cca 4 hodiny před mediálním výstupem nehul tu ganju...

6 1
možnosti

Opět tolik slov a přitom tolik bludů.

Počítám že nedokážete doložit jedinou větu z toho co jste vypotil.

0 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
13 0
možnosti
HM

Už jste četli jakou zmrzlinu budou rozdávat? Ekologickou, bez mléka.

1 0
možnosti
KW

Je jen dobře že toto uskupení amatérů a plácalů už hodně z jejich dřívějších obdivovatelů prohlédlo. Bartoš mi připomíná některými svými výpady fanatika z doby husitské a poslechnout si některé plácaly (např. p. Farského) ze STAN stačí rozumnějším voličům k tomu, aby své hlasy dali konstruktivnějším a schopnějším stranám.

11 1
možnosti
MV

A ty schopnější jsou které?

Ty všehoschopné máme, bohužel, ve vláděRv

2 8
možnosti
JU

J55a17n 60U45l13r44i18c72h

5. 8. 2021 18:31

Pollert v podstatě napsal: "LGBT lidé jsou vlastně chudáci. Buďme k nim soucitní".

Výrok byl dost možná adresován hysterickým a nenávistným odpůrcům LGBT a vůči nim byl byl naprosto v pořádku. Je to totiž naprostá pravda.

Problém je, že vzkazy na Twitteru si může přečíst každý, tedy i LGBT lidé, které to pochopitelně ranilo. Na to měl Pollert myslet. Byla to z jeho strany chyba.

1 3
možnosti
JU

J33a23n 37U81l30r85i52c84h

5. 8. 2021 18:32

Příspěvek patřil jinam. Omlouvám se.

0 0
možnosti
PD

P94e16t32r 56D89a75v47i61d

5. 8. 2021 17:38

Vím, že půjdu volit. Proti pirátům. Bez ironie. Jen zatím jaksi nějak nemůžu najít koho.

15 1
možnosti
Foto

Protože jsme se spálili s ANO, ČSSD, ODS, VV, Lidovci, TOP09, KSČ zbývá už jen B Bureše - Přísaha, SPD, Piráti a Trikolora. STAN jsou diskvalifikování za podporu Pirátů. Fízla snad bude volit jen chorej mozek. A zbývá Ti SPD a Trikolora jo a ješte Zelený. Je to težký, ale volit pujdu jinak z mé mínusové volební docházky bude profitovat partaj, kterou ve vládě stopro nechci - ANO a Piráti. Budu teda volit PROTI nim!

1 0
možnosti

Zemánek, Srbecký a další můžete prosím ke svým názorům přikládat odkazy s důkazy.

Zatím jste to ani jednou nedokázali a často se tak ukazuje že jen SPROSTĚ LŽETE.

1 9
možnosti
MV

Tak co byste od takových chtěl, oni za to nemůžou;-D

1 2
možnosti