Diskuze

Pět kruhů ve stínu politiky

Jen aby netrpěli nevinní sportovci, zní z úst olympijských funkcionářů. Vyjadřují tím obavu, aby současné tibetské události – proboha! – nenarušily klid chystaných olympijských her v Pekingu. A to přesto, že dalajlama konání her podpořil.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FH

Bouše

17. 3. 2008 10:49
Dobře napsáno

a zvláště to sedí v případě, kdy je pořádání OH svěřeno takové zemi, jako je Čína. To, co se tam v rámci přípravy sportovců na OH už několik let děje, nemá se sportem nic společného. Jde jen o ego komunistických papalášů, kteří zase něco chtějí dokazovat světu. :-/

0 0
možnosti
KS

Harry_sportsman

17. 3. 2008 18:02
Re: Dobře napsáno

Nejsem sice jasnovidec, ale tipoval bych, žes (tak jako řada jiných lidí u nás) v Číně nikdy nebyl a pouze bezmezně věříš tomu, co o Číně napíší v MF Dnes či Lidovkách. Případně tomu, co se odvysílá na Nově.

0 0
možnosti
RR

rezjir

17. 3. 2008 6:50
Chci od autora nejméně pět citací

dosvědčující, že "média sovětského bloku radostně hýkala: "V Americe bijou černochy, a když se ti chudáci vzepřou, vylučují je!".

A chci  navíc konkrétní odkaz, z kterého periodika je citace, kterou sám autor uvádí jako doslovnou citaci.

0 0
možnosti
JK

harysek

17. 3. 2008 7:54
Re: Chci od autora nejméně pět citací

Tak ti nevím, buď jsi žil někde jinde nebo jsi komouš.Jeden příklad:

Byl jsem v Bratislave (tak kolem r.1982) a koupil jsem si ze zvědavosti Šport.

První članek který jsem četl byl rozhovor s synem Choantoreny (nevím jestli to pišu správně). On vyjádřil své přání byýt slavný jako otec a chtěl by naštívit všechna slavná města Moskvu, Varšavu, Budapešť, Prahu, Berlín .....a dál v článku vyjmenovali další socialistický metropole. Co dalšího v Športu psali nevím páč jsem noviny hodil do koše a už jsem Šport nikdy nekoupil:-)

0 0
možnosti
MB

kill7

17. 3. 2008 6:29
sportovci

je jen feťáci a na nic jiným jim nezáleží

0 0
možnosti
JK

babacek

17. 3. 2008 5:24
Pět ´´ krvavých´´kruhů !

Velice bych si přál aby odpůrci režimu v Číně nachystali velikou protestní akci právě na zahájení OH aby svět v přímém přenosu viděl a slyšel co tato vražedná politiky Číny umí.

0 0
možnosti