TL

Hned poté, co se vyřeší kandidatura docenta na ministra bychom se mohli podívat na to, že se tu docentury dostávají za práce na úrovni absolventa střední školy, ne?

PM

Eurokomunistka Pekarová opět ukazuje, že než potřebná kvalifikace a erudice. Je pro ni důležitější stranická legitimace. 🤗 Stejně jako za komouše.

LV

L29e96o72š 62V37a73c29e59k

3. 5. 2024 16:06

Top09, co dodat, Válek hrůza děs, předsedkyně raději ani na ministerstvo nešla, jelikož na to nemá a jejich nejpopulárnější člen jde do vězení za znásilnění.

JB

J63a54n 92B91a46b13j12a55k

3. 5. 2024 14:20

Tuleja: Ano, já jsem to celé pozorně vyslechl a vyvodil jsem z toho ten závěr, že bude-li ještě někdy příležitost a budu požádán o nějakou další funkci, že se vám na to... (však vy víte co)

TL

No já nevím, jestli je to nejvhodnější reakce na kritiku, ale i tak děkuji docentu Tulejovi za jeho závazek.

PF

Jednou, v dobách před chatGPT jsem také oponoval nějakou takovou práci... "Tato konverze neplatí", asi hodinu jsem přemýšlel co to může znamenat a pak jsem vygooglil anglickej článek kterej student nesmyslně přeložil, tady zrovna "The converse is not true" (opačné tvrzení neplatí).

Stejně to bude i s těmi mnohoúhelníky, nejspíš nějakej multifaceted approach

TK

Spíš to bude polární graf, pokud má jen tři kategorie vynesené po 120° tak se tomu říkalo magic triangles, pokud více tak magic polygons. Kvůli snadné vizualizaci váženého průměru z několika proměnných pomocí plochy. Moc se to neujalo, ale pořád to je např. v Google Sheets. Viz třeba ppcexpo.com/blog/types-of-polar-graphs

JC

J92a43n 35C48e35p54e12k

3. 5. 2024 15:26

Velmi kvalitní a chytrý kandidát na ministra stejně jako jeho předsedkyně.

JL

Poznani fungovani ceskeho univerzitniho prostredi a vedy, bylo nasledovani asi nejvetsim zklamanim v zivote. Kdyz vidite, ze skutecne 9 z 10 ceskych docentu a profesoru jsou jen intriky, politikareni a mala domu, tak je to na zbliti

MP

Myslim, ze mluvite pouze o humanitnich vedach. Jiste, najit v techto oborech nekoho, kdo si jmenovani zaslouzi, je tezke. Podle toho take uroven techto skol vypada.

Foto

mareček benda na práci úrovní sotva bakalářské zvětšil písmo na slabikářovou velikost a hnedle měl dizertaci.

no a v parlamentu furt, no problem

Foto

To panum akademikum trvalo hodne dlouhou nez prisli na to jakou odbornou uroven ma jejich kolega.Kolik takovych tam jeste je,co sice na to podium ministra nelezou,ale uci nasi mladez? A co bude s Tulejou dal? V klidu se vrati na svuj post? Asi by si mela vedecka obec udelat ve svych radach take poradek.Staci,ze mame hlupaky mezi politiky,mezi vedci by byt nemuseli.

Foto

Chce to audit humanitních oboru. Hlupáky a aktivisty vyházet.